Bedrijfsnieuws

Trevi lijft vastgoedactiviteiten van React Immo in

Trevi lijft vastgoedactiviteiten van React Immo in
Trevi Liedekerke
Residentieel vastgoedspecialist Trevi neemt de drie bestaande kantoren in Gent, Liedekerke en Vilvoorde over van vastgoedspeler React Immo. Ook React’s vastgoedactiviteiten in Antwerpen en Knokke maken voortaan deel uit van het Trevi-netwerk van immokantoren. Deze activiteiten worden uitgevoerd vanuit het kantoor van Trevi Gent. Deze uitbreiding past volledig in de toekomstvisie van Trevi binnen de groep Emeria, om een nationaal vastgoednetwerk met een sterke aanwezigheid in heel België uit te bouwen.

De overname van de VMRE-groep door de Emeria-groep, zorgt ervoor dat Trevi zijn vastgoedactiviteiten in Vlaanderen versneld verder kan uitbreiden.

Drie nieuwe kantoren in Vlaanderen

Trevi neemt drie React Immo-kantoren over, namelijk in Gent, Liederkerke en Knokke. De kantoren zetten hun activiteiten verder en worden gerebrand volgens het Trevi-design. Deze extra kantoren zorgen voor een verdere verankering van Trevi als nationale vastgoedspecialist.

Kim Ruysen, Managing Director van Trevi, legt uit: ‘Deze nieuwe kantoren zorgen voor een verdere versterking van het Trevi-netwerk. Hoe meer kantoren we hebben, verspreid over het Belgische grondgebied, hoe meer uitwisseling van kennis en expertise en dus samenwerking er zal zijn tussen de verschillende kantoren. Bovendien zorgt deze uitbreiding in Vlaanderen er ook voor dat we meer klanten kunnen bedienen; proximiteit is immers een belangrijk criterium voor een particulier bij de keuze van een vastgoedkantoor. Ook onze partners-bouwpromotoren zullen we nog beter kunnen bedienen en ondersteunen bij hun (nieuwbouw)projecten.’


Opleidingen voor makelaars

Naast de kantoren en de activiteiten in huur en verkoop in Antwerpen en Knokke, heeft Trevi ook 7 makelaars van React Immo overgenomen. Al deze elementen moeten de continuïteit verzekeren.

‘We investeren zo veel mogelijk in opleidingen die de commerciële vaardigheden van onze verkoopteams onderhouden / verbeteren. Alle medewerkers hebben een eerste opleiding achter de rug om te werken volgens onze Trevi-verkoopsmethodologie. Doorheen het jaar krijgen ze - net als al onze andere makelaars - ook andere opleidingen die voornamelijk focussen op klantgerichtheid. Dit staat centraal in onze strategie’, aldus Ruysen.


In totaal werken er zeven makelaars in Gent (de makelaars uit het reeds bestaande kantoor van Trevi inbegrepen), drie in Liedekerke en twee in Vilvoorde. Trevi is nog op zoek naar vijf andere ervaren makelaars om de geplande expansie van dit jaar te realiseren.

Trevi lijft vastgoedactiviteiten van React Immo in
Trevi Vilvoorde

Toekomstvisie & groeiplannen

Trevi gelooft dat schaalvergroting cruciaal is voor een vastgoedspeler om zijn positie op de Belgische vastgoedmarkt te verankeren.

‘De consolidatie op de Belgische vastgoedmarkt blijft toenemen. Steeds meer kleine immokantoren worden opgeslorpt door grotere netwerken van vastgoedkantoren, die op die manier steeds groter worden. Het is belangrijk dat ook wij blijven mikken op verdere groei. Onze ambitie is om het derde nationale netwerk te worden in België met drie tot vier kantoren per provincie. Deze drie kantoren geven alvast een mooie boost aan onze verdere groei’, concludeert Ruysen.

Ook interessant