Binnenafwerking

Trappenfabrikant Graah gooit de deuren open

Trappenfabrikant Graah gooit de deuren open
foto: Bram Declercq
Bij Graah maken ze heel graag trappen en die boodschap drukken ze met hun firmanaam in sappig West-Vlaams uit. De schrijffout op het einde beklemtoont hun West-Vlaamse roots. Pal in het midden van de provincie, in Roeselare, maken ze unieke designtrappen uit aluminium die mondiaal hun weg vinden. Vandaag, zaterdag 17/12 en zondag 18/12, telkens van 9 tot 17 uur bent u van harte welkom.

Een flinke referentie is de levering van een uit de kluiten gewassen trappenproject aan het 2017 New American Home in Orlando (USA). Het gebouw gaat pas volgend jaar in april open, maar nu al vermelden websites de verlichte trappen van Graah als een van de drie teasers dingen die je er zeker moet gezien hebben.

Trappenfabrikant Graah gooit de deuren open

Architectuur, bouwkunde en design

Bedoeling van dit project - een initiatief van de National Association of Home Builders - is de bezoeker een blik te gunnen op de nieuwste technieken en de meest recente ontwikkelingen in de wereld van architectuur, bouwkunde en design.

Naast export richten de mensen van Graah zich ook, en met veel, overtuiging op de thuismarkt, waar ze zelf instaan voor het opmeten en het plaatsen. Wij leveren een service van A tot Z, van de onderste trede tot boven inclusief ledlicht als u dit wenst.

Forever young

De trappen van Graah hebben de taak hun gebruiker naar boven en naar beneden te begeleiden, net als elke andere trap. Ze onderscheiden zich door hun opperste transparant…en elegantie. Ze laten het licht door wat een veel helderder interieur oplevert. Het zijn trappen die sfeer genereren. Op een trap van Graah ben je een personality. Zo trekken de trappen niet teveel de aandacht naar zich toe, maar toch voldoende om de functie van object en beleving te vervullen.

Trappenfabrikant Graah gooit de deuren open

Kom toch eens kijken

De kwaliteit van de trappen is superieur. Door de harde anodisatie van de toplaag verouderen de trappen van Graah niet, een eigenschap waar menig eigenaar stik jaloers van is.
Nu opent Graah dus de deuren van haar showroom op vrijdag 16/12, zaterdag 17/12 en zondag 18/12, telkens van 9 tot 17 uur.

Graah NV
Beversesteenweg 608
8800 Roeselare
051 67 00 48
www.graah.be

Ook interessant