Tips om je interieur extra sfeer te geven

Bron: Bouw & Wonen
Tips om je interieur extra sfeer te geven
Word je ook moedeloos van dat Ďnet-niet-gevoelí wanneer je naar je interieur kijkt? Er mist sfeer en je hebt geen idee hoe je het aan moet pakken, heel herkenbaar! Met een aantal slimme trucs kun je binnen een handomdraai extra sfeer toevoegen. Wij zetten ze op een rijtje

1. Warme kleuren

De basis van sfeer is kleurgebruik. Door warme kleuren te kiezen roep je gezelligheid, sfeer en warmte op. Kleuren als rood, aardetinten of oranje zijn hier een goede keuze. Deze kleuren zijn goed te combineren met beige, grijs en wit om de balans te bewaren!

2. Groen!

Planten en bloemen brengen op een natuurlijke wijze geur en kleur in je woning. Ook hebben planten voordelen voor onder andere je gezondheid. Heb je geen groene vingers? Kies dan voor cactussen of andere woestijnplanten. Deze hebben weinig aandacht nodig maar blijven toch super lang goed. Voor een vers bosje bloemen ben je met een abonnement bij Bloomon aan het goede adres. Deze bezorgen wekelijks een bosje bloemen waardoor je constant verwelkomd wordt door verse kleuren en geuren.

Tips om je interieur extra sfeer te geven

3. Persoonlijkheid

Herinneringen aan een fantastische vakantie of mooie gedachte wekken automatisch een heerlijke gevoel op. Zorg daarom dat je woning een overdosis aan persoonlijkheid bevat. Je interieur moet een statement van jezelf zijn. Iets waar jij trots op bent of blij van wordt. Geef de memorabele souvenirs van je vakantie een prominente plek om constant mooie herinneringen op te blijven halen.

4. De juiste raamdecoratie

Raamdecoratie is de kers op de taart wanneer het over de sfeer van je interieur gaat. Door te spelen met verschillende soorten lichtinval kun je een enorme sfeerboost creŽren. Wil je een luxe uitstraling in je woning? Dan zijn shutters raam iets waar je absoluut de show mee steelt. Iedere raamdecoratie benadrukt een bepaalde soort sfeer. Denk goed na welke sfeer je wilt creŽren en pas hier je raamdecoratie op aan. Vraag kleurstalen van Veneta aan wanneer je nog twijfelt over je definitieve keuze!

Sfeer creŽren in een woning kan een behoorlijke opgave zijn. Door bovenstaande 4 tips te volgen zal je verbazingwekkend snel resultaat boeken!

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo