Tijd voor een machtige vloer en opgewekt behang

28 juli 2017 Bron: Bouw & Wonen / Philip Willaert
Tijd voor een machtige vloer en opgewekt behang
Dat de verbouwmarkt terrein wint, staat als een paal boven water. Zeker nu we straks niet meer mogen bouwen op onbebouwde gronden. Inderdaad ons landje is bijna volgebouwd. Back tot the city. Wie in de stad een woning koopt, maakt automatisch ook plannen voor renovatie. Een mooi parketje, een snoezig behangetjeÖ. Er is geen ontsnappen aan, maar geeft uw woning wel een gloed en een glans om van te watertanden.

U start uw renovatiewerken maar heeft u al een beslissing genomen omtrent de vloeren in de woning? Budget speelt een doorslaggevende rol uiteraard, al kan u ook vooruitdenken en meteen kiezen voor een gamma hoger. Laminaat of parket, informeer u als de beste.

Laminaat steeds beter

Laminaat is tegenwoordig een te duchten concurrent van parket. U vindt ze in alle kleuren en soorten. Bovendien zijn laminaatvloeren makkelijk te onderhouden en uitermate geschikt als vloer van uw woning. Ze hebben de uitstraling van een echte parketvloer, maar de praktische voordelen van laminaat. De eigenschappen van laminaat worden steeds beter. Tegenwoordig heeft u een vloer van topkwaliteit voor een aanzienlijk lage prijs. Daarnaast heeft de markt zich sterk ontwikkeld in het realiseren van realistische houtmotieven en zijn de authentieke decors niet meer van echt hout te onderscheiden. Geen wonder dat laminaatvloeren zo populair zijn. Bij Laminaatenpartket.nl weten ze er alles van. Informeer u en bezoek eens een toonzaal bij u in de buurt.

Houten vloeren of parketvloeren

Niets is zo authentiek en machtig mooi als een echte houten vloer. Een houten vloer, ook wel parket genoemd, vind u in verschillende soorten. De drie categorieŽn die voornamelijk verkocht worden zijn: lamelparket, multiplank en een massief houten vloer. Voor u een keuze kan maken is het natuurlijk belangrijk om het verschil te snappen tussen de verschillende soorten houten vloeren.

Helemaal uw eigen houten vloer!

U kunt naar eigen smaak het formaat kiezen van uw houten vloer, de kleur en ook nog eens zelf de afwerking bepalen. De mogelijkheden zijn eindeloos en zo heeft u altijd een prachtige houten vloer, geheel naar uw wensen. TIP: laat u professioneel informeren.

Behang, behang, behangÖ

Met behang creŽert u snel een sfeer in de woning. Er zijn aanbieders zoals, behangexpert.nl met een ongelooflijke ruime keuze aan behangpapier die bij de uw stijl en interieur passen. Sloophoutbehang, glasweefselbehang, bloemetjes behang, klassiek behang, modern behang, fotobehang, kinderbehangÖ de mogelijkheden zijn legio. U kunt het zo gek niet bedenken, de behangexpert.nl heeft zowat alles in huis zoals de nieuwste behangtrends. Online bestellen behoort in deze tijden van gsm en internet uiteraard tot de mogelijkheden om te kiezen uit meer dan 30.000 behangdessins. Go for it!

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo