Muurbekleding

Sfeervol behang: de woning op haar best

Sfeervol behang: de woning op haar best
Met behang kan u tegenwoordig alle kanten op. Het assortiment is gigantisch rijk en uitgebreid. Kiezen is moeilijk, maar wat blijft is het resultaat. Of u nu gaat voor foto-of kinderbehang, boor bloemetjes of voor streepjes? Een ding is zeker: uw woning wordt met behang uw echte thuis. Helemaal u!

Voor elk wat wils. De kinderkamer behangen met dieren is een teaser voor het kinderoog. En wat een beleving. De jongenskamer bezetten met fotobehang geeft diepte en sfeer net zoals alle andere behangthema’s die de markt vandaag rijk is. Sloophout & steigerhoutbehang zijn op dit moment helemaal in. Met een steigerhoutlook op de muren tovert u uw woning in een mum om tot een sfeervolle, warme ruimte. Het geeft woonkamer of slaapkamer karakter en gezelligheid. Steigerhoutbehang laat zich bovendien combineren met zowel rustieke, verweerde meubelen, als strakke en moderne lijnen.

Glasweefsel behang, esthetisch en functioneel

Glasvezel behang, ook wel glasweefselbehang of skin genoemd, is een decoratieve afwerking van de wand, die zowel esthetisch als ook functioneel is. Glasvezelweefsel behang bestaat in verschillende geweven patronen van fijn tot grof, en van visgraad tot motieven. Een groot voordeel van glasvezelbehang is dat het zeer sterk is en daardoor een scheuroverbruggende werking heeft.

Nadat het glasvezelbehang is aangebracht op de muur dient u het af te werken met een muurverf voor een mooi egaal resultaat. Glasvezelbehang van Behangexpert is voorbehandeld met een geïmpregneerde laag, dit heeft als voordeel dat je doorgaans maar een laag muurverf hoeft aan te brengen. Bovendien zorgt de impregnerende laag ervoor dat je veel minder muurverf nodig hebt voor een goed eindresultaat.

Scheuroverbruggend

In oude woningen of gebouwen wil men nogal eens te maken hebben met scheuren in de muren. Maar onderschat ook de nieuwbouw niet. Hier komen na de oplevering veel scheuren in de muren voor door krimping of zetting van de materialen. Met glasvezelweefsel behang is de kans groot dat de scheuren niet meer zichtbaar zijn of worden, omdat de sterke geweven glasvezeldraden voorkomen dat men de scheuren ziet.

Daarbij is glasvezelweefsel behang zeer damp-open, zodat muren kunnen ‘ademen’ en drogen, mits er geen afsluitende muurverf is aangebracht.

Voor de afwerking van glasvezelweefsel behang hebben we muurverf van het merk Teolin in ons assortiment. De Teolin muurverf is vocht- of waterbestendig en damp-open en ademend. Ook niet onbelangrijk: Teolin muurverf is gunstig van prijs!

Vergeet bij het bestellen van uw behang niet meteen om behangplaksel en een behangroller te bestellen. Op die manier kunt u fix aan de slag!

Bij Behangexpert.nl koopt u alles wat u maar nodig heeft.

Ook interessant