Bedrijfsnieuws

TVH neemt Rentaclamp (Coventry) ltd over

Op 9 oktober nam TVH Group de aandelen van Rentaclamp (Coventry) Ltd over. Rentaclamp is een Brits bedrijf dat nieuwe en tweedehandse voorzetapparatuur voor heftrucks aanbiedt, alsook een reparatie- en onderdelendienst ter plaatse of in de eigen werkplaatsen. Met deze overname versterkt TVH zijn activiteiten in de voorzetapparatuurmarkt in het Verenigd Koninkrijk en Ierland.

Rentaclamp (Coventry) Ltd

Rentaclamp (Coventry) Ltd werd opgericht in juli 1976 en heeft een uitstekende reputatie binnen de industrie voor de verkoop, verhuur, onderhoud en reparatie van voorzetapparatuur in het Verenigd Koninkrijk en Ierland.
Bovendien was Rentaclamp de laatste 12 jaar reeds een Britse verdeler van CAM System.

Voorbereidingen voor een volledige integratie

Voorlopig blijven TVH en Rentaclamp verder werken zoals gewoonlijk, terwijl de nodige voorbereidingen getroffen worden voor een volledige integratie in TVH UK. De uitstekende en langdurige relatie tussen beide bedrijven verzekert een vlotte en succesvolle integratie. Martin Fletcher zal Rentaclamp blijven besturen en zal daarnaast ook verantwoordelijk zijn voor de groei binnen de voorzetapparatuurmarkt. Samen met zijn 3 collega’s zal hij het TVH UK-team versterken.

Verkoop, verhuur en dienst na verkoop voor voorzetapparatuur

Dankzij deze overname kan TVH zijn klanten in het Verenigd Koninkrijk en Ierland nu ook een echte ‘One-stop Shop’-ervaring in voorzetapparatuur aanbieden. Bovendien zal de integratie TVH UK toelaten om korte- en langetermijnverhuur en dienst na verkoop aan te bieden bovenop nieuwe en tweedehandse voorzetapparaten.

Ook interessant


Build for Life