Algemeen

Een fitte medewerker is een goede medewerker!

Het HRM-departement bij TVH - Group Thermote & Vanhalst organiseert momenteel, samen met Adhesia, fitheidstesten voor alle TVH-medewerkers. Met deze testen wil men verder gaan dan alleen maar het meten van de fitheid. Het initiatief is eerder een stimulans voor alle TVH-ers om te werken aan een verbetering van hun algemene conditie. Nu al komen er berichten vanop de werkvloer dat zowel mannen als vrouwen sportieve inspanningen leveren in functie van een goede score op de test.

Gezond en fit op het werk.

Iedereen bij TVH - Group Thermote & Vanhalst kan deelnemen aan de fitheidstest. Het afleggen ervan gebeurt tijdens de werkuren op kosten van het bedrijf. Dat is een goede investering, want er is wel degelijk een verband tussen fitheid en absenteïsme. Medewerkers die fit zijn en zich goed in hun vel voelen, stralen dat ook uit op de werkvloer en zijn gemotiveerd om dagelijks het beste van zichzelf te geven.

De eerste fitheidstest is momenteel hét gespreksonderwerp op de werkvloer, in de burelen en de kantine. Er wordt al druk gewerkt aan een betere conditie en een slanke lijn.

Het is de bedoeling de fitheidstesten in een latere fase te herhalen en dan naar alle waarschijnlijkheid een algemene verbetering van het fitheidsniveau vast te stellen. Om daaraan bij te dragen, zullen na de eerste test een aantal sportieve activiteiten worden georganiseerd. TVH-medewerkers kunnen dan bijvoorbeeld deelnemen aan een 'start-to-run'-programma, een voetbaltornooi of fietsrally's voor wielertoeristen.
Build for Life