Interieur

TA’OR BOX wint prestigieuze A’ Design Award

TA’OR BOX wint prestigieuze A’ Design Award
Familiebedrijf Van Hoecke, verdeler van meubelbeslag van het Oostenrijkse merk Blum, valt opnieuw in de prijzen met de TA’OR BOX. De eigen ontwikkelde houten lade haalde de prestigieuze A’ Design Award binnen, dé referentie voor kwaliteit en perfectie op het vlak van design. Begin dit jaar werd Van Hoecke al bekroond tot Factory of the Future 2016. Een belangrijke prijs die het dynamische familiebedrijf ontving door continu te innoveren op hoogtechnologisch vlak en door zijn getalenteerde personeel te koesteren. Van Hoecke is kortom een van de bedrijven die in de toekomst een belangrijke rol zullen spelen. En dat werpt nu al z’n vruchten af: het bedrijf won de A’ Design Award, ‘s werelds grootste ontwerpwedstrijd die de beste vormgeving, producten en diensten lauwert. Die award winnen is een certificaat van uitmuntendheid voor ontwerpers en een bewijs van kwaliteit voor bedrijven.

TA’OR BOX wint prestigieuze A’ Design Award

Thinking outside the TA’OR BOX

Kan een industrieel geproduceerde houten lade net zo goed zijn als een handgemaakt exemplaar, of zelfs beter? Met zijn fijne afwerking, slanke ladezijkanten en vooruitstrevende techniek bewijst TA’OR BOX dat dat wel degelijk mogelijk is. De lades zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen, zodat ze volledig tegemoetkomen aan de wensen van de klant.

De jury prees onder meer het design, de kwaliteit en het innovatieve karakter van de lades, en beschouwt het ontwerp als een nieuwe stap in de wereld van de interieurontwerpers. Dankzij het veelzijdige karakter opent de TA’OR BOX nieuwe designmogelijkheden, met eenvoud en klasse.

Ook interessant