Subliem licht dankzij trendy ruwe materialen

2 augustus 2018 Bron: Millumieres
Subliem licht dankzij trendy ruwe materialen
Millumieres
De laatste jaren komt het gebruik van hout, steen en glas steeds vaker voor in decoratie. Vandaag de dag kunnen deze ruwe materialen dankzij hun natuurlijke kleuren met alle interieurstijlen worden gecombineerd. Het merk MillumiŤres profiteert van het nieuwe seizoen om zijn nieuwe lichtcollectie te presenteren, waarbij steen en hout het licht prachtig laten schitteren. De kleurrijke lampenkappen met Afrikaanse of gebloemde motieven, maken deze nieuwe collectie compleet.

Of het nu gaat om wandlampen, staande lampen, hanglampen, de verlichtingsarmaturen zijn op zichzelf staande decoratieve objecten. Ze nemen een originele en verfijnde stijl aan door prachtig te blenden met de ruwe materialen.

Het merk MillumiŤres heeft zijn nieuwe collectie uit 2018 afgestemd op deze huidige deco-trend. Onder de designarmaturen in verschillende formaten vinden we eveneens nieuwe lampenkappen gemaakt van stenen bladen en sokkels in hout en blauwe steen. ę Dankzij de op steen gelijmde hars is de opbrengst van het stenen blad in combinatie met het licht ongezien en laat het licht zich op een originele en vervilte manier uitdrukken Ľ, legt Xavier Schaffers, ontwerper van MillumiŤres, uit.

Deze innovatieve lampenkap die met de hand is gemaakt door de Belgische vakman, kan het interieur in verschillende formaten verfraaien. Opgehangen of op statief kan ze ook worden aangevuld met elementen in eik of blauwe steen, om een harmonieus tintje aan de decoratie te verlenen. In het hart van ons interieur brengen deze ruwe materialen ons dat speciale gevoel van welzijn en vrede, dat we allemaal zoeken bij ons thuis.

De armaturen van Xavier Schaffers zijn personaliseerbaar van de basis (sokkel of ophanging) tot de lampenkap, om perfect te integreren bij eender welk interieur. De trend van originele etnische en gebloemde motieven is ook aanwezig in deze nieuwe collectie dankzij de lampenkappen versierd met ultra-trendy beschilderd papier.

Met de hand bewerkt, presenteert elke armatuur het eigen handelsmerk van de maker: de zichtbare voeg. Deze armaturen zijn geschikt voor alle soorten interieurs en zijn bestemd voor liefhebbers van decoratie, interieurontwerpers of Horeca-merken en hotelcomplexen die een verfijnd interieur willen.

Subliem licht dankzij trendy ruwe materialen - Millumieres

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo