Bedrijfsnieuws

Sterke groei doet Multi Development Belgium verhuizen

Multi Development Belgium, onderdeel van Multi Corporation en gespecialiseerd in de ontwikkeling, investering en exploitatie van winkelcentra, kantoren en multifunctionele projecten, verhuist op 1 april naar een nieuw kantoor in het historisch centrum van Antwerpen. Aanleiding voor de verhuis is de autonome groei van het bedrijf en het daaruit voortvloeiende ruimtegebrek. Het nieuwe adres van Multi Development Belgium is voortaan Arenbergstraat 21, 2000 Antwerpen. De telefoonnummers blijven ongewijzigd.

Het nieuwe kantoor bevindt zich in een prachtige monumentaal gebouw dat vroeger als bank fungeerde. Het kantoor is centraal gelegen in de theaterwijk, vlakbij de prachtige Bourlaschouwburg en het wereldbekende Rubenshuis. Het gebouw heeft een oppervlakte van 400 m² waardoor een ruime en open kantoorindeling mogelijk is. Het nieuwe kantoor biedt ruimte voor 15 medewerkers.

"Multi Development Belgium heeft, dankzij een sterke groei, enkele zeer succesvolle jaren achter de rug. Het oude kantoor aan de Lombardenvest voldeed niet meer aan onze eisen en een verhuis drong zich dus stilaan op. Het nieuwe kantoor geeft ons de mogelijkheid ook in de toekomst nog uit te breiden, wat onze diensten alleen maar ten goede zal komen. We willen een professionele en stimulerende omgeving creëren voor zowel onze medewerkers als onze relaties. De verhuis naar een nieuw en ruimer kantoor is dus een doordachte strategische keuze en een fundamentele stap in Multi's groeiproces." aldus Marleen De Wolf, directeur Multi Development Belgium

Multi Development Belgium is de ontwikkelaar van de vernieuwde Stadsfeestzaal en het winkelcentrum Den Tir (12.500 m2) in Antwerpen en een sportcomplex met een commercieel centrum (16.500 m2) in Oostende. In ontwikkeling is 'Winkelpark De Klamp' in Boom, een gemengd project van Multi Development Belgium aan de A12 met onder andere circa 40.000 m2 voornamelijk grootschalige detailhandel, en 'Sterpenich' in Aarlen, een themawinkelcentrum op het gebied van onder andere woninginrichting, aangevuld met specifieke diensten van circa 35.000 m² aan de A411 (E19). Deze laatste ontwikkeling is uniek voor de winkelmarkt in België en in Luxemburg.

Ook interessant


Build for Life