Bedrijfsnieuws

Wendy Joos is Development Manager van Multi Development Belgium

Multi Development Belgium, onderdeel van Multi Corporation, heeft Wendy Joos aangesteld als 'Development Manager'. In deze nieuwe functie zal ze instaan voor de ontwikkeling van projecten in portefeuille, en zo de groei van Multi Development Belgium ondersteunen. Zij zal zich in eerste instantie bezighouden met 'Winkelpark De Klamp' in Boom en 'Sterpenich' in Arlon.

Sinds 1 maart is Wendy Joos (°1976) officieel aan de slag als 'Development Manager' bij Multi Development Belgium. Van 2001 tot op heden was ze werkzaam bij The Brussels Airport Company, waar ze doorgroeide van 'Project Manager Business Development' tot 'Manager Retail Shops'. Ze startte haar carrière in 2000 als 'Researcher' bij het bedrijf Policy Research Corporation.

Wendy Joos studeerde met onderscheiding af als handelsingenieur aan de Universiteit van Antwerpen, waarna ze een Master na Master diploma behaalde in Economisch Recht aan de Vrije Universiteit van Brussel.

'Winkelpark De Klamp' in Boom is een cluster van voornamelijk grootschalige detailhandel met een oppervlakte van ongeveer 40.000 m2 en een ondergrondse parking met 2000 plaatsen. Het gebied krijgt een speciaal hoogwaardig verblijfsklimaat door op de daken van de winkels een glooiend parklandschap te situeren. In het Waalse Aarlen ontwikkelt Multi een themawinkelcentrum op het gebied van o.a. woninginrichting en sport en vrije tijd van ca. 35.000 m². Deze laatste ontwikkeling is uniek voor de winkelmarkt in België en Luxemburg.
Build for Life