Algemeen

Zeg niet zomaar kunstgras tegen Grasslook

Kunstgras mag in sportkringen dan wel behoorlijk ingeburgerd zijn, in de tuin zorgt het product nog altijd voor controverse. Ondanks een resem voordelen blijft kunstgras kampen met een negatief imago. Het ‘kunstmatige’ uitzicht stoot nog heel wat mensen af. Kunstgrasspecialist Grasslook maakt zich sterk daar verandering in te brengen met Pro-nature, een kunstgras met een uitgesproken natuurlijke uitstraling.

Die uitstraling benadert Pro-nature dankzij de wisselende spriethoogtes en verschillende groenschakeringen. De veerkrachtige eigenschappen zorgen ervoor dat de grassprieten bij gebruik vanzelf terug rechtop komen te staan. De zachtheid van het gras laat zelfs toe om het product in de meest kritische omstandigheden te gebruiken. Bovendien zit rond elk sprietje een beschermende coating die het kunstgras resistent maakt voor UV-licht en daardoor de duurzaamheid verhoogt.

Een andere troef is het uitblijven van onderhoudswerk: gedaan met grasmaaien. Bladeren of takken kan je wegrapen of verwijderen met de bladzuiger. Ook molshopen, klaver of ander onkruid zijn voltooid verleden tijd.
Build for Life