Architectuur

Stad Antwerpen vernieuwt pool kleinere architectuuropdrachten

De stad Antwerpen is op zoek naar kandidaten voor een nieuwe ‘kleine pool 2013’. De leden van de pool zullen worden aangesproken om kleinere architectuuropdrachten, inrichtingsopdrachten, technische en/of bouwkundige architectuuropdrachten in opdracht van de stad Antwerpen uit te voeren. Uw kandidatuur inzenden kan tot 18 oktober om 9.45 uur.

Sinds enkele jaren beschikt de stad Antwerpen over eigen procedures voor het aanstellen van ontwerpers, waarbij het streven naar ruimtelijke kwaliteit gecombineerd wordt met snel en licht aanbesteden. Beter gekend als de ‘pools’ van ontwerpers, worden deze procedures inmiddels toegepast voor uiteenlopende opdrachten.

De huidige pool van kleinere architectuuropdrachten van de stedelijke bedrijfseenheid Patrimoniumonderhoud loopt in februari 2013 ten einde en zal vervangen worden door een nieuwe ‘kleine pool 2013’.
De opdrachten zijn kleinere architectuuropdrachten, inrichtingsopdrachten, technische en/of bouwkundige architectuuropdrachten. Mogelijke projecten zijn: restyling van inkomzone van een zwembad, vernieuwen buitenschrijnwerk van een cultureel centrum, renovatie van het sanitair van een sporthal, ...
De stad Antwerpen schrijft hiervoor een beperkte offerteaanvraag uit met als doel een pool van 10 architecten samen te stellen waarmee een raamovereenkomst wordt afgesloten voor twee jaar, tweemaal stilzwijgend verlengbaar met één jaar. Als een opdracht voor de pool zich aandient, wordt de opdracht rechtstreeks aan één architect uit deze pool gegund. ? ?

Geïnteresseerden kunnen hier meer info vinden of contact opnemen met GAC_diensten@stad.antwerpen.be
Uw kandidatuur inzenden kan tot 18 oktober om 9.45 uur.