Interieur

Spaas opent inspirerende Momentenwinkel

Spaas opent inspirerende Momentenwinkel
Straks kan je in Wijnegem Shopping Center sfeer beleven als geen ander. De kaarsenproducent opent er van 15 november tot 23 december een ‘Momentenwinkel’. Lees: een inspirerende shop met verschillende designhoeken rond typische kaarsmomenten, zoals de eindejaarsfeesten. Tegelijk kan je er je eigen kaars creëren of je eigen pakket samenstellen voor de perfecte feesttafel met kaarsen.

De ‘Momentenwinkel’ in het Wijnegem Shopping Center past in de campagne van Spaas om belangrijke momenten met kaarsen nog intenser te maken. In de pop-up licht het merk zes belevingsmomenten uit die consumenten belangrijk vinden: gezin, ontspanning, romance, outdoor, tijd voor jezelf en party, inclusief inspiratie voor de eindejaarsfeesten uiteraard. Tegelijk kunnen consumenten tijdens het weekend hun eigen kaars creëren of feestpakket samenstellen.

De Momentenwinkel van Spaas bevindt zich in de pop-up store van CDKN, op de eerste verdieping van Wijnegem Shopping Centrum, en is van 15 november tot 23 december alle dagen open van 10 tot 20 uur.

Spaas opent inspirerende Momentenwinkel

Ook interessant