Somfy lanceert All-in-one alarmsysteem

Bron: whizpr
Somfy lanceert All-in-one alarmsysteem
Somfy One
Somfy introduceert de Somfy One in België, een all-in-one alarmsysteem met HD-camera, sirene en bewegingssensor. De Somfy One maakt deel uit van het volledige Somfy Protect-gamma aan connected beveiligingsoplossingen, maar werkt als standalone alarmsysteem en is te activeren en controleren via een gratis app.

Valt op zonder opvallend te zijn

Zodra de camera beweging detecteert, gaat het alarm af, wordt er een push-bericht gestuurd en neemt de camera 10 seconden op. Via de app kan de gebruiker deze beelden direct terugzien, live meekijken of foto’s maken. Alles wordt veilig opgeslagen in de Somfy-cloud.

De Somfy One houdt rekening met de privacy van de gebruiker en schuift de shutter dicht zodra de camera wordt uitgeschakeld. Verder is de Somfy One eenvoudig uit te breiden met extra Somfy Protect-accessoires zoals de IntelliTAG™, de gepatenteerde deur- en raamsensor die bij inbraakpogingen waarschuwt nog voor ze binnen zijn.

Raoul Rodenburg, Strategic Marketing Director bij Somfy: ‘’Met Somfy One richten we ons op consumenten die op zoek zijn naar een Plug&Play-alarmsysteem met camera. De unieke kenmerken vallen duidelijk op en geven iedereen in huis onmiddellijk een veilig gevoel. Het unieke en kleine design van de Somfy One zorgt dan weer dat hij past bij elk interieur, zonder dat het opvalt’.”

Bewakingscamera met alarmfuncties

Somfy One heeft alle voordelen van een bewakingscamera, maar onderscheidt zich door ook alarmfuncties met een geavanceerde bewegingssensor aan te bieden.

Daarnaast biedt Somfy One klanten innovatieve voordelen zoals Smart Activation, waarmee gebruikers erop worden geattendeerd dat ze de beveiliging niet in– of uitgeschakeld hebben wanneer ze in de buurt van hun woning zijn (via de geolocatie van hun smartphone). Alle producten zijn klaar voor de toekomst met IFTTT en kunnen nu al communiceren met Philips Hue.

Somfy One mocht al twee 2017 CES Innovation Awards in ontvangst nemen. Het product bouwt verder op de unieke technologie en knowhow van het succesvolle merk Myfox, een leider in verbonden beveiligingsoplossingen, dat onlangs bij de Somfy Groep kwam. De fusie leidde tot de creatie van de productlijn Somfy Protect, met Somfy One als speerpunt.

Bestel de Somfy One:Somfy lanceert All-in-one alarmsysteem

Lees ook:


  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • bouwinfo