Sofacompany wint Red Dot Award

17 juni 2021 Bron: Global Image
Sofacompany wint Red Dot Award
Er waren meer genomineerden dan ooit tevoren en toch sleepte Line Nevers Krabbenhøft, lead designer bij Sofacompany, de Red Dot Award in de wacht met de prachtige ‘Paula’ loungezetel. Hiermee bewijst het Deense meubelmerk nog maar eens dat betaalbaar Scandinavisch design in de lift zit.

Ontdek hier alle HR beelden van de bekroonde Paula sofa!

De Red Dot Awards worden al meer dan 60 jaar uitgereikt maar nooit eerder waagden zoveel producten en ontwerpers hun kans in deze befaamde design wedstrijd. Meer dan 6500 producten uit 60 verschillende landen namen het dit jaar tegen elkaar op in 41 categorieën. Sofacompany is dan ook enorm trots dat Paula het paradepaardje werd in de categorie ‘Product Design 2021, Home and Seating Furniture’.

De Red Dot organisatie reikt awards uit aan producten met een uitzonderlijk design én een bijzonder hoogstaande kwaliteit. Geen wonder dat Paula in de prijzen viel want precies deze twee elementen stonden centraal bij de ontwikkeling van deze sculpturele lounge sofa, vertelt Line Nevers Krabbenhøft, Head Of Design bij Sofacompany: “Paula is een zetel die vanuit elke hoek een esthetische meerwaarde vormt voor je interieur. Het is een poëtische sculptuur en tegelijkertijd is het een ultracomfortabele retreat-zone die je uitnodigt om te voelen, zitten, relaxen en neer te liggen. Dat ons design nu bekroond wordt met een Red Dot Award, beschouwen we als een enorme eer”, aldus Line Nevers Krabbenhøft.

En uiteraard mag Paula ook heel wat complimentjes van de Red Dot jury zelf in ontvangst nemen. “Deze zetel vormt een eyecatcher in élk huis. Maar Paula is niet enkel mooi om naar te kijken: deze sofa munt ook uit in comfort”, concluderen de experts bij Red Dot. Kortom, wil je koning(in) te rijk zijn, dan kan je maar beter dit bekroond zitmeubel in huis halen.

Sofacompany wint Red Dot Award

Lees ook:


  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Easykit
  • bouwinfo