Sneak preview nieuw design Solatube

18 januari 2019 Bron: Techcomlight
Sneak preview nieuw design Solatube
Techcomlight, distributeur van Solatube in de Benelux, is aanwezig op de BouwBeurs in Utrecht en op Batibouw in Brussel met een stand als nooit tevoren. Nog nooit eerder pakten ze zo groot uit. En dat is ook niet voor niets. Solatube presenteert tijdens de BouwBeurs en Batibouw voor het eerst de verschillende nieuwe designs!

Nieuwe (vlakke) koepels

De nieuwe designs van de verschillende koepels worden tijdens de beurs in de spotlight gezet. Naast de 25 jaar oude en ronde koepel van Solatube, bedoeld om het daglicht mee op te vangen, wordt er ook een ‘vlakke’ koepel voor hellend dak geïntroduceerd. Op deze manier wordt het daglicht op precies dezelfde manier getransporteerd, alleen het grote verschil is dat het er visueel anders uitziet. Esthetisch verantwoord noemen ze dat!

Sneak preview nieuw design Solatube

Verras uzelf

Kortom, Solatube blijft kwaliteit leveren, maar dan in een nieuw en fris jasje gestoken. Kom de nieuwe designs bekijken tijdens Batibouw op standnummer 04432 en laat u verrassen!

Winactie: Solatube met vlakke koepel

Langskomen op onze stand tijdens Batibouw heeft nog meer voordelen. Wanneer u uw badge laat scannen en aangeeft dat u mee wilt doen aan de winactie, maakt u namelijk kans op een Solatube met vlakke koepel. De winnaar wordt bekend gemaakt per mail en op social media.

Sneak preview nieuw design Solatube

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo