Solatube Ventilatieset in MKB Innovatie Top 100 van KvK

  NL   12 juli 2017 Bron: Techcomlight
Solatube Ventilatieset in MKB Innovatie Top 100 van KvK
Dinsdag 27 juni 2017 was het weer zover; de bekendmaking van de MKB Innovatie Top 100 van de Kamer van Koophandel. Op deze dag worden de meest innovatieve bedrijven en producten van Nederland gepresenteerd. Techcomlight, het bedrijf achter Solatube Benelux, heeft een plaats bemachtigd in deze top 100 met de Solatube Ventilatieset.

De Kamer van Koophandel stimuleert mkb'ers om te groeien. Innoveren en groeien zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Samenwerking is een belangrijke pijler voor deze innovatie. Nog niet eerder was er één compact systeem dat daglicht en ventilatie combineerde. De leveranciers Techcomlight en Ubbink hebben de handen ineen geslagen om dit te realiseren.

Combinatie daglicht en ventilatie

Waar Techcomlight zorgt voor helder en natuurlijk daglicht, zorgt Ubbink voor optimale ventilatie. De nieuwe Ventilatieset voor de Solatube 160DS combineert de twee factoren. Hierdoor ervaart u daglicht en ventilatie via één compact systeem en één compacte afwerking met een gegarandeerde water- en luchtdichte verwerking. De Solatube Ventilatieset is niet alleen te installeren onder kamers gesitueerd net onder het dak, maar in iedere gewenste inpandige ruimte. Het systeem is geschikt voor ruimtes zoals badkamer, toilet en keuken.

Solatube Ventilatieset

Uitslag en beschikbaarheid

Tijdens een tweede bijeenkomst in september zal de definitieve volgorde bekend worden gemaakt. De Solatube Ventilatieset is verkrijgbaar bij de betere dealer. Meer informatie op www.solatube.nl.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo