Vastgoed

Slimmer Financieren: een vooruitblik op de vastgoedmarkt

De afgelopen maanden stond de berichtgeving over de bouwsector niet stil. De media werden dagelijks gevuld met artikels over nieuwe BTW-regelingen, stijgende grondstofprijzen, vastgoedprijzen die gaan crashen,…
Wat is daar nu werkelijk van aan? Hoe zullen vastgoedprijzen de komende 5 tot 10 jaar evolueren? Is een eigen woning bouwen nog wel mogelijk?

Woningbouw Huyzentruyt biedt op zondag 1 juni een passend antwoord op deze vragen. Gastspreker Jean-Paul Lefebvre, Master Personal Financial Planning, zal tijdens een beknopte infosessie duiding geven bij de huidige en toekomstige maatschappelijke uitdagingen van de woningbouw.
Daarnaast zal aan de hand van concrete voorbeelden aangetoond worden hoe een hypothecair krediet u veel geld kan besparen en welke valkuilen daarbij kunnen vermeden worden. Aansluitend kan een begeleid of individueel bezoek gebracht worden aan het kijkdorp met 7 kijkwoningen te Deerlijk.

“Het is zeker niet de bedoeling om een theoretische uiteenzetting te geven van de verschillende financieringsvormen. Wij willen daar een stap verder gaan en kandidaat-bouwers ook een duidelijke meerwaarde bieden. In de praktijk ervaren we dat financiële instellingen vaak een zeer eenzijdig beeld geven aan hun klanten. Het doel van deze namiddag is om aan te tonen dat bouwen zeker nog de moeite loont. Het is en blijft de beste beslissing, vandaag en in de toekomst”, aldus Davy Dheedene van Woningbouw Huyzentruyt.

Deze infosessie maakt deel uit van het “Slimmer Bouwen” programma van Woningbouw Huyzentruyt. Op 3-maandelijkse basis worden infonamiddagen gehouden over uiteenlopende, actuele thema’s met betrekking tot de nieuwbouwwoning.

Wenst u zelf aanwezig te zijn op zondag 1 juni?
Gelieve u dan vooraf in te schrijven via de site van Woningbouw Huyzentruyt.
U wordt verwacht vanaf 13u45 in de burelen te Beveren-Leie (Waregem).

Meer info:
Woningbouw Huyzentruyt
Wagenaarstraat 33
8791 Beveren-Leie (Waregem)
056/736.736
www.huyzentruyt.be