Dossier Batibouw

Skyvault, de grootste Solatube is te zien op Batibouw 2016

22 februari 2016 Bron: Techcomlight
Techcomlight presenteert met de nieuwe Solatube Skyvault haar grootste daglichtsysteem op Batibouw 2016. De nieuwe Skyvault is met z’n doorsnede van 74 cm het grootste daglichtsysteem van Solatube. Naast de 25, 35 en 53 cm is de Skyvault vooral geschikt voor fabriekshallen,congrescentra, warenhuizen en andere grote oppervlakte waar daglicht nodig is.

Speciaal voor ruimtes met een hoog dak is de Skyvault Amplifier ontwikkeld. De amplifier buigt het licht door middel van 36 hoogreflecterende facetten gelijkmatig naar beneden.Hierdoor is de lichtopbrengst op de grond ongekend. De collector maakt het mogelijk om significant meer daglicht op te vangen door het samenbrengen van verschillende Solatube technieken. Onder andere de Raybender en Lighttracker techniek, die zelfs de laagstaande zon weet op te vangen. De grotere diameter van de Skyvault betekent nog meer natuurlijk daglicht daar waar het normaal niet kan komen. Tot wel 30 meter vanaf de oorsprong.
Daarbij is de Skyvault natuurlijk uitgerust met de Spectralight Infinity coating waardoor 99.7% van het invallende licht weerkaatst wordt.

Skyvault, de grootste Solatube is te zien op Batibouw 2016

Kijk voor meer info en technische specificaties op de Skyvault pagina.

Wil je de Skyvault liever in het echt zien? Kom dan vanaf 25 februari tot en met 6 maart naar de Batibouw 2016 in Brussel.

Skyvault, de grootste Solatube is te zien op Batibouw 2016

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Hypotheek.be
  • Loxone
  • bouwinfo