Showroom Nelissen Steenfabrieken in Marche-en-Famenne in nieuw jasje gestoken

  BE   21 november 2018 Bron: Palindroom
Showroom Nelissen Steenfabrieken in Marche-en-Famenne in nieuw jasje gestoken
Ruimer, mooier, beter: de showroom van Nelissen Steenfabrieken in Marche-en-Famenne is volledig gerenoveerd. Kandidaat-bouwers kunnen er opnieuw innovatieve oplossingen ontdekken, waaronder de verbazende Dubio Ė de gevelsteen die woningen een nieuwe dimensie geeft. Voorts kunnen ze er eveneens terecht voor toegespitst advies van een team doorwinterde professionals.

De showroom van Nelissen Steenfabrieken is sinds 1992 gevestigd op het gekende adres: Avenue du Monument 5 in Marche-en-Famenne. Ze onderging onlangs een ingrijpende transformatie, waarbij haar oppervlakte zowaar verdubbeld werd (naar 90 m≤). Een groot deel van het baksteengamma is er uitgestald, al ligt de focus voornamelijk op de nieuwigheden en de producten die in de smaak vallen in het Waalse Gewest.

Duurzaam bouwen? Natuurlijk!

Al vier generaties lang produceert Nelissen Steenfabrieken hoogkwalitatieve gevelstenen. Onder het motto Ďeen steen voor elke stijlí biedt het een groot gamma met meer dan honderd verschillende tinten en acht mogelijke formaten, en dat dus in alle mogelijke stijlen. Voor de baksteenspecialist, die al bijna honderd jaar gevestigd is in Lanaken, zijn respect voor het milieu en duurzaamheid geen abstracte begrippen. Getuige daarvan het uiterst ecologische productieproces.

Vandaag innoveren om morgen te creŽren

Om zijn groei te bestendigen, investeert Nelissen Steenfabrieken voortdurend in innovatie. Hierdoor slaagt het erin om van een traditioneel materiaal als baksteen een modern cocreatie-element te maken, met de bedoeling om kandidaat-bouwers maximaal te betrekken bij hun project. Een mooi voorbeeld hiervan is de ontwikkeling van Dubio, een baksteen met schaduwvoegen die de illusie creŽert dat er twee of drie dunne bakstenen op elkaar gestapeld zijn. Deze nieuwigheid is gebaseerd op de N70 van Nelissen, een platte baksteen die 3 centimeter minder dik is dan een standaardexemplaar, waardoor er plaats vrijkomt voor extra buitenmuurisolatie of bijkomende woonruimte.

Gezien de ligging in het geografische centrum van WalloniŽ is Marche-en-Famenne makkelijk te bereiken. De showroom is open van maandag tot donderdag, tussen 8 en 12u30 en tussen 13 en 17u, en vrijdag tussen 8 en 16u30. Daarnaast is ze ook te bezoeken op zaterdag tussen 10 en 12u, zij het enkel op afspraak.
Telefoonnummer: 084 31 30 00.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Hypotheek.be
  • Loxone
  • bouwinfo