Bedrijfsnieuws

Generatiewissel bij Steenfabrieken Nelissen

Steenfabrieken Nelissen uit Kesselt bij Lanaken, is al 93 jaar oud, maar is nog jong van geest en vitaler dan ooit. Dat kwam duidelijk tot uiting bij de recente generatiewissel. Gaston Nelissen, Guido Gevers en Gisela Gevers die Steenfabrieken Nelissen uitgebouwd hebben tot een vaste waarde in de baksteenmarkt met meer dan 100 personeelsleden, geven de fakkel door aan de intussen al vierde generatie van het familiebedrijf. Carlos Jorissen en Joeri Gevers nemen voortaan het commerciële management voor hun rekening. Het operationele management komt in handen van Burt Nelissen.

De drie nieuwe bestuurders zijn vastbesloten om de volgende jaren te blijven investeren in een up-to-date machinepark dat milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel draagt. Verder willen zij met innovatieve producten met een duurzaam karakter de groei van zowel de onderneming als de werknemersequipe verzekeren. Als bewijs hiervan wordt er op dit ogenblik uitvoering gegeven aan een investeringsplan van ruim € 10.000.000 EUR dat loopt over een periode van drie jaar.

Op de bovenste foto v.l.n.r.: Gaston Nelissen, Gisela Gevers, Guido Gevers. V.l.n.r. beneden: Burt Nelissen, Joeri Gevers, Carlos Jorissen.

Steenfabrieken Nelissen in Kesselt
Steenfabrieken Nelissen in Kesselt

Ook interessant


Build for Life