Vastgoed

Seerus, de scale-up groeit en heeft de wind in de zeilen

Seerus, de scale-up groeit en heeft de wind in de zeilen
Na amper een jaar is de startup leider geworden in klantenfeedback voor Belgische vastgoedkantoren , de onderneming legt zich nu toe op andere sectoren en is in een recordtempo leverancier geworden van de grootste banken en verzekeraars in Luxemburg. Ook in Frankrijk heeft Seerus intussen een sterk marktaandeel verworven dankzij zijn agressieve handelspolitiek, de professionele aanpak van het team en de kwaliteit van de tools.

De startup heeft - via zijn applicatie seerus.com - als filosofie de klant en zijn tevredenheid centraal te stellen in de strategie van ondernemingen, wat als effect heeft dat het zowel voor bedrijven als klanten erg gewaardeerd wordt.
Als we kijken naar de evolutie van Uber, Amazon, AirBnb en anderen kunnen we vaststellen dat de feedback van de klant, en de reputatie die het met zich meebrengt, de belangrijkste factor wordt voor de groei van ondernemingen.

Het is geen toeval dat Seerus begin dit jaar de prijs ‘Microsoft Innovation Center’ binnenhaalt en 4 awards mee naar huis neemt op het prestigieuze forum Mind&Market georganiseerd door Deloitte. Seerus heeft zich opnieuw kunnen onderscheiden door deze maand de Belgische prijs voor innovatie in Retail 2016 te winnen.

Dankzij de zorgvuldig uitgekozen partners en investeerders (waaronder het Waals gewest en Namur invest), hoopt Seerus zich verder te kunnen ontwikkelen door Europa en vanaf begin 2017 artificial intelligence ( meer bepaald «  machine learning »)  te kunnen aanbieden aan diens gebruikers.

Ook interessant