Second Home

Second Home International: 12-14 oktober in Utrecht

Eigenaar zijn van een tweede huis is voor veel mensen een droom, maar door recent gedaalde vastgoedprijzen in Europa een droom die makkelijker werkelijkheid kan worden. De interesse in het investeren in een tweede huis groeit. Dit komt mede door de lage rendementen op spaarrekeningen en de onzekerheid op de aandelenmarkt.

De aanschaf van een tweede huis kan een goede investering zijn. Zo is op korte termijn een verhuurrendement van 4% per jaar haalbaar. Op lange termijn is er uiteraard de mogelijkheid om het huis met overwaarde te verkopen.

Divers aanbod
"De prijzen en het aanbod van woningen zijn zeer divers, net als de bezoekers die wij mogen verwelkomen", zegt Henkjan Prins – Exhibition Manager van de Second Home International. "De doelgroep is de laatste jaren veel breder geworden. Je hebt jonge mensen die voor 50.000 euro een huis in Oost-Europa kopen en het samen renoveren, maar ook families die willen genieten van een villa aan de Côte d'Azur."

Ontmoetingsplatform binnen de tweede huizenmarkt
Second Home International is de beurs voor uw tweede woning in binnen- of buitenland. De beurs vindt plaats van 12 tot en met 14 oktober in de jaarbeurs in Utrecht. Second Home International wil naast een uitgebreid aanbod aan stand-houders ook een ontmoetingsplatform zijn binnen de tweede huizenmarkt. “Wij willen onze bezoekers naast het aanbod van woningen vooral informeren. Wij doen dit door een breed aanbod van seminars aan te bieden, waar bezoekers informatie krijgen over financiële, juridische en fiscale aspecten die komen kijken bij de aankoop van een tweede huis.”

Kijk voor meer informatie op www.secondhome.nl.

50% korting op uw entreebewijs?
U kunt uw entreebewijs voor 2 personen downloaden via: www.secondhome.nl/bouwenwonen