Buitenschrijnwerk

Schuifpaneel met beweegbare houten lamellen

Renson introduceert Loggiawood, een elegant schuifpaneel, dat een aluminium kader met lamellen uit hout combineert. Bij de nieuwe Loggiawood Paro 0140 Privacy zijn de lamellen beweegbaar. Ze kunnen manueel gekanteld worden van gesloten naar volledig open en omgekeerd. Deze lamellen zijn bovendien in 2 velden onderverdeeld, die los van elkaar bediend kunnen worden. Dit ‘Privacy’-concept is ook verkrijgbaar met beweegbare aluminium lamellen onder de naam Loggialu.

Loggia bestaat uit een stevige aluminium kader waarin screendoeken, lamellen uit aluminium of houten lamellen vast gemonteerd worden. De Loggiawood verenigt de kwaliteit en vormvastheid van aluminium met de elegantie en natuurlijkheid van hout. Dit systeem omvat een kader in geëxtrudeerd aluminium met geïntegreerde lamellen uit onbehandeld WRCedar n° 2 van hoge kwaliteit, dat natuurlijk vergrijst.

Loggiawood Paro 0140 Privacy van Renson

Bij de nieuwe Loggiawood Paro 0140 Privacy zijn de lamellen beweegbaar. Zo kunnen ze manueel gekanteld worden van gesloten naar een open positie, en omgekeerd. Bovendien is dit schuifpaneel ook in 2 bedieningsvelden onderverdeeld, die los van elkaar bediend kunnen worden. De gebruiker kan daardoor de bovenste lamellen sluiten, terwijl de onderste helft gewoon open blijft, of omgekeerd. Deze nieuwe oplossing is ook verkrijgbaar met beweegbare aluminium lamellen onder de naam Loggialu.

De Loggia-panelen zijn uitgerust met hoogwaardig onderhoudsvrij schuifbeslag en worden op maat gemaakt, gemonteerd in de fabriek en montageklaar geleverd. Alle profielen in geëxtrudeerd aluminium kunnen natuurkleurig geanodiseerd (20 micron) worden of thermisch gelakt in alle RAL-tinten (60-80 micron). Dit systeem wordt manueel of motorisch bediend en kan als vast - of schuifpaneel besteld worden, waarbij de elementen eenvoudig, symmetrisch of telescopisch schuiven.

Deze schuifpanelen met beweegbare lamellen zijn ideaal als zonweringsysteem bij woningen, appartementen en andere gebouwen, maar ook voor integratie in terrasoverkappingen.

Ook interessant