Ventilatie

Samsung lanceert gloednieuwe line-up slimme luchtreinigers

Samsung lanceert gloednieuwe line-up slimme luchtreinigers
Zuivere lucht is belangrijk. Niet alleen buiten, óók in huis. Daarom introduceert Samsung een gloednieuwe line-up stijlvolle en slimme luchtreinigers. Anders dan andere luchtreinigers maken de nieuwe modellen van Samsung gebruik van slimme technologieën. Zo kun je ze onder meer op afstand bedienen. Het topmodel van de nieuwe line-up is de geluidloze Cube AX9500. De nieuwe luchtreinigers zijn vanaf juli verkrijgbaar in België.

“We weten allemaal dat zuivere lucht belangrijk is voor onze gezondheid”, vertelt Maxime Parein, hoofd productmarketing huishoudelijke apparaten van Samsung België. “Steeds meer mensen zijn bezorgd over het inademen van lucht die vervuild is, bijvoorbeeld met chemicaliën, fijnstof, pollen of schadelijke gassen. Met de nieuwe line-up luchtreinigers spelen we in op de toenemende vraag naar zuivere lucht in huis. Dankzij de innovatieve technologieën hebben de nieuwe luchtreinigers een uitstekend zuiveringssysteem en zijn ze zeer gebruiksvriendelijk.”


Altijd gefilterde lucht dankzij drielaags filtersysteem

De nieuwe luchtreinigers werken met drie afzonderlijke luchtzuiverende en verversende lagen. Ten eerste onttrekt de wasbare filter stofdelen, zoals pollen en huidschilfers van huisdieren, aan de lucht. Ten tweede verlaagt een Activated Carbon Deodorization Filter de aanwezigheid van verschillende potentieel gevaarlijke gassen, zoals formaldehyde, tolueen, ethylbenzeen en styreen. Tot slot verwijdert een ultrafijn stoffilter 99,97% van de meest minuscule stofdeeltjes (tot 0,3µm, vergelijkbaar met de dikte van spinrag) uit je huis.

Slimmer dan ooit

De nieuwe modellen zuiveren lucht slimmer, sneller en efficiënter dan ooit. Zo sporen de geavanceerde sensorsystemen vervuilde lucht op en kun je op de displays eenvoudig en duidelijk de informatie over de luchtkwaliteit in jouw huis aflezen. Ook is het mogelijk om de nieuwe luchtreinigers op wifi aan te sluiten. Op die manier kun je altijd en overal de luchtkwaliteit in jouw huis checken én de reiniger op afstand bedienen met de SmartThings-app.

Cube AX9500

De Cube AX9500 is hét topmodel van de nieuwe line-up. Het is ‘s werelds eerste luchtzuiveringsinstallatie met het Wind-Free™-systeem en slimme functionaliteiten. De Cube is geluidloos en laat je geen spoortje van luchtstroom waarnemen. De AX9500 heeft de vorm van een kubus en past dankzij de stijlvolle vormgeving in elk interieur.

Het modulaire design maakt het eenvoudig twee of meer Cubes te combineren. Elke unit heeft een eigen dockingstation, Laser PM-sensor en Numeric EasyView-display. De sensor monitort continu de luchtkwaliteit en spoort zelfs vervuilde stofdeeltjes kleiner dan 1,0 µm op. Op het display kun je in detail het luchtvervuilingsniveau bekijken en de totale luchtkwaliteit aflezen aan de hand van een vierkleurenindicator.

Samsung lanceert gloednieuwe line-up slimme luchtreinigers
Cube AX9500

De Cube AX9500 is vanaf juli in België verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van € 899,-.

AX5500

Net als de Cube AX9500 is de AX5500 uitgerust met slimme technologie. Dit model zorgt in een razend tempo voor schone lucht. Dankzij de Front Air Inflow neemt de AX5500 eenvoudig lucht op om het vervolgens te zuiveren via het drielaagse filtersysteem en te verspreiden via de 3-Way Air Flow. Ook de AX7500 is uitgerust met een Laser PM-sensor en een Numeric EasyView-display. De sensor detecteert de kleinste stofdeeltjes in de omgeving. Op het scherm kun je in één oogopslag de luchtkwaliteit aflezen.

Samsung lanceert gloednieuwe line-up slimme luchtreinigers
AX5500

De Samsung AX5500 is vanaf juli in België verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van € 449,-.

AX3300

Met de AX3300 controleer je dankzij de stof- en luchtsensoren eenvoudig de luchtkwaliteit in je huis. De informatie wordt weergeven op de monitor en indien nodig wordt het luchtzuiveringsproces automatisch geoptimaliseerd. De AX3300 heeft een stijlvol design en past daardoor in elk sfeervol en knus interieur. Dit blijft niet onopgemerkt: het model werd al bekroond met een IF Design Award. De Air Sensing Light vult jouw kamer met zacht en rustgevend licht. Bovendien is de AX3300 perfect voor gezinnen met kinderen vanwege de gestroomlijnde en ronde vormen.

Samsung lanceert gloednieuwe line-up slimme luchtreinigers
AX3300

De Samsung AX3300 is vanaf juli in België verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van € 349,-.

AX3000

De AX3000 heeft een aantal handige functionaliteiten waardoor je het apparaat eenvoudig kunt bedienen. Zo zit er een slaapstand op, waarmee je comfortabel van je rust kunt genieten. Net zoals bij de andere luchtreinigers detecteren de sensoren van de AX3000 stof en lucht en kun je de luchtkwaliteit in je woning met de vierkleurenindicator real time controleren.

Uiteraard is de AX3000 makkelijk te onderhouden. Je hoeft slechts eens in de 12 maanden de achterklep te openen en de wasbare filter eruit te halen en schoon te maken. Bovendien is de AX3000 voorzien van het HEPA-filtersysteem. Dit systeem heeft een twee-in-één-functie: het zuivert lucht en gaat met de neutralistiefunctie onaangename geuren tegen. Knippert het lampje op het apparaat oranje? Dan is het tijd om de filter te reinigen.

Samsung lanceert gloednieuwe line-up slimme luchtreinigers
De Samsung AX3000 is vanaf juli in België verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van € 299,-.

Ook interessant