Isolatie

Samenwerking Zelfstandigen Bouw en Isover

Saint-Gobain Isover, de grootste producent van isolatiematerialen ter wereld, en Zelfstandigen Bouw, de grootste vereniging van zzp’ers in de bouw, gaan samen vakmannen opleiden tot gecertificeerd Isolatiespecialist. Verduurzaming van gebouwen in Nederland krijgt hiermee een nieuwe impuls.

In 2016 worden 250 vakmannen opgeleid tot gecertificeerd isolatiespecialist. Hiervoor zijn 20 trainingsdagen ingepland. Eerst volgen de vakmannen het Isover e-learningprogramma. Daarna kunnen zij zich verder specialiseren tijdens een praktijkopleiding van één dag in het nieuwe Saint-Gobain Training Center in Eindhoven. Als zij deze trainingen beide met succes hebben afgerond, zijn zij erkend Isover Isolatiepartner met drie sterren en kunnen zij de consument optimaal adviseren over na-isolatie van zijn huis.

Voordeel voor vakman

Voor de consument die een vakman zoekt om zijn huis te isoleren, is de erkend isolatiespecialist goed vindbaar. Saint-Gobain Isover vermeldt de nieuw opgeleide Isolatiepartners op haar consumentenwebsite www.eigenhuisisoleren.nl. Ook komen zij op www.kwaliteitsvakman.nl, de aan Zelfstandigen Bouw gelieerde opdrachtensite. Consumenten weten zo dat zij met goed opgeleide vakmannen te maken hebben.

De opleiding tot isolatiespecialist is geheel gratis. Bovendien krijgen alle bestaande en nieuwe drie-sterren Isover Isolatiepartners vanaf januari 2016 een gratis proefabonnement van drie maanden op www.kwaliteitsvakman.nl en kunnen zij zo mooie opdrachten verwerven.

Aanmelden kan via www.renovatiekracht.nl.

Ook interessant