Binnenafwerking

Rolbeslagproducent ROB sluit Batibouw in schoonheid af (video)

Wereldspeler in rolbeslag ROB uit Ardooie sluit Batibouw 2016 in schoonheid af. De producent van rollend beslag oogstte niet alleen binnen het B2B gebeuren een groot succes, ook het grote publiek wist de stand ontworpen door de Nederlandse kunstenaar Kees Hoogendam fel te smaken. De aaibaarheid en de toegankelijkheid van de tentoongestelde beslagoplossingen gooide hoge ogen. Televisiezender RTBF kwam speciaal langs voor het programma Le brique dans le ventre om het fijn technologisch beslag van nabij te bekijken.

Het artistiek uitgewerkte thema Rolling The World, waarbij de wielen van ROB de wereld veroveren, haalde bovendien heel wat media. Directeur Manu Vanoverbeke klinkt bij zonder opgetogen: "We hebben een geweldige weerklank gehad, du jamais vu. We hebben onszelf overtroffen en dat hebben zowel voorschrijvers als het grote publiek heel goed begrepen. Onze oplossingen zijn uniek, onze kennis is gedragen door jarenlange ervaring zowel voor interieur als exterieur. Luiken zijn bijvoorbeeld bijzonder geschikt om het binnenklimaat te beheersen. Bovendien is het perfect mogelijk materialen als hout, aluminium en glas toe te passen. Er is de machtige combinatie tussen efficiëntie en esthetiek.



Architecten kunnen er echt hun creativiteit op botvieren." Daar zal het wellicht niet bij blijven. Op Batibouw was de interesse voor het Pocket systeem ongemeen groot. Deuren die met afstandbediening of met een knopje geruisloos openen en sluiten, vinden vandaag massaal hun weg naar zowel privé-projecten als naar de projectmarkt, denken we maar aan de zorgsector, waar gebruikscomfort een groot punt van aandacht is. Directeur Manu Vanoverbeke: "Tijdens Batibouw heeft iedereen onze kwaliteit onder ogen gezien." De ingeslagen weg zal ROB verder zetten. Straks is het weer tijd voor de ROB Academy en komt toparchitect Julien De Smedt op 2 juni in Ardooie een lezing geven over de Stad van morgen.

Blijf op de hoogte van onze activiteiten surf naar www.rob.be

Ook interessant