Binnenafwerking

ROB denkt architectuur

ROB denkt architectuur
Met rollen, rails en toebehoren maakt ROB als beslagproducent internationale sier. Of het nu gaat om schuifdeuren, vouw- en plooideuren, of intern transport, ROB bijt de spits af op het gebied van research en ontwikkeling. Innoveren is zijn troef, maar ook de uwe. ROB denkt architectuur en attendeert u, architect, graag op oplossingen die uw architectuur een nog sterkere experience meegeeft. Om uw architecturale finesses waar te maken ondersteunen wij u met kennis en kunde. Voor projecten op maat zijn wij uw partner waar u op kunt rekenen. U zit met een heel specifiek project? ROB heeft genoeg in huis om uw concept vleugels te geven.

Dat is architectuur!

In deze aflevering focussen we ons op het specifieke beslag voor binnenschuifdeuren. Speciaal hiervoor hebben we geruisloos beslag ontwikkeld voor elk type van schuifdeur. Daarnaast genereert ons softclose systeem gebruikscomfort in de hoogste graad. Wenst u automatisatie? Geen probleem, ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Een absoluut pluspunt is, dat de profielen voor de binnenschuifdeuren onzichtbaar zijn weggewerkt in het plafond. Dat is architectuur! zou Le Corbusier ongetwijfeld hebben uitgeroepen. Ons beslag etaleert niet alleen kennis en techniek, maar evenzeer onze liefde voor architectuur. De binnenschuifdeuren bezitten zo’n fijn beslag, dat deurlijsten niet nodig zijn. En wat te denken van ons auto eject systeem: met een vinger veert de deur elegant uit de nis.

Schuifdeurbeslag voor het interieur

VISITOP: schoonheid en efficiëntie van zichtbaar beslag

De reeks VISITOP behelst fijn en stoer beslag met zichtbaar rollende wielen voor schuifdeuren in het interieur. Het beslag leveren we in aluminium – zwart of wit gepoederlakt - en in inox. De keuze staat vrij. Voor lofts hebben we zwart of roestkleurig beslag al naargelang de gewenste ambiance.

CUBE: minimalistische topper

Voor minimalistische projecten is de CUBE een echt buitenbeentje. Een uitgelezen systeem waarbij een strak profiel aan de muur een deur elegant laat rollen. Het esthetische effect daarvan is, dat de deur zeer kort op de rail zit en het bijna zwevend effect een architecturale meerwaarde in het kwadraat oplevert.

Schuifdeurbeslag voor het interieur

Ook interessant