Binnenafwerking

ROB opent feestelijk Batibouwstand ontworpen door kunstenaar

Beeldend kunstenaar Kees Hoogendam is de ontwerper van de Batibouwstand van rolbeslag fabrikant ROB uit Ardooie. Graag nodigt ROB op u de eerste professionele dag van Batibouw 2016 uit om de stand officieel in te huldigen in aanwezigheid van de kunstenaar. De wereldspeler op het gebied van schuifdeurbeslag, luikenbeslag en logistieke oplossingen voor intern transport kent de laatste tijd een enorme boost. Dit jaar zullen een resem nieuwe producten op de markt verschijnen. Innovatie vormt immers de speerpunt van het bedrijf uit Ardooie.

Om zich cultureel te verankeren en mondiale weerklank te creëren, werd eind vorig jaar de ROB Academy opgericht. Op regelmatige tijdstippen zullen in Ardooie architectuurlezingen plaatsvinden met internationale uitstraling. Directeur Manu Vanoverbeke: "Dat we nu beroep hebben gedaan op een Nederlandse kunstenaar zien wij als een nieuw element van onze DNA. Wij beogen vooral een sterke band met architecten, productontwikkelaar, kunstenaars omdat wij geloven dat zij niet alleen innovatie brengen, maar ook een andere manier van denken durven poneren."

Uniek in de annalen van Batibouw

Dat ROB op Batibouw uitpakt met een kunstwerk is du jamais vu. Nooit eerder werd dit aangedurfd op een bouwsalon. Manu Vanoverbeke: "Het is in de annalen van dit bouwsalon een uniek gegeven en dat willen we graag fêteren op de eerste dag. Binnen onze organisatie was het een absoluut nieuw gegeven, maar onze medewerkers waren opgetogen om met Kees Hoogendam samen te werken. Na de inhuldiging van onze nieuwe gebouwen, gaan we op deze nieuwe leest verder. We merken nu al de afstraling van onze activiteiten. En dat geef een prettig gevoel."

ROB opent feestelijk Batibouwstand ontworpen door beeldend kunstenaar

ROB NODIGT U UIT

U bent van harte welkom op de feestelijke inhuldiging van de stand van ROB op donderdag 25 februari om 11 uur. De kunstenaar zal aanwezig zijn. Paleis 3, stand 3105.

Ook interessant