Bedrijfsnieuws

ROB neemt 10 nieuwe werknemers in dienst

De groei bij ROB (Louage en Wisselinck) in Ardooie zit er goed in. Vorig jaar kende de internationale speler op het gebied van rollend deur- en luikenbeslag en van railsystemen een gestage groei van 13%. "We innoveren voortdurend en veroveren nieuwe markten, daarnaast zijn we volop bezig onze bedrijfscommunicatie te versterken", zeg algemeen directeur Manu Vanoverbeke.

Hij geeft vandaag het ruim 76- jarige familiebedrijf nieuwe vleugels en een frisse look and feel. Op de KMO site van Ter Vlucht kwam een gloednieuw kantoorgebouw met een grote logistieke hal van 8000 m² die nu al bijna te klein is. Dat ROB meer en meer in de kijker loopt, valt bij de voorschrijvers van het beslag in goede aarde. Ook de vernieuwde website, www.rob.be ,wordt goed onthaald.

In november 2015 werd de Rob Academy boven de doopvont gehouden, een forum voor internationale architecten. Tijdens de eerste editie maakten NBBJ uit de VS en Ryder uit Engeland hun opwachting waar maar liefst 150 architecten op afkwamen. Door de nieuwe strategie zal ROB blijven groeien, zo voorspelt de algemene directeur, ongetwijfeld een opsteker voor de werkgelegenheid. "Ik verwacht dat ook dit jaar nieuwe aanwervingen er zullen aankomen" besluit M. Vanoverbeke optimistisch.

Voor meer info : www.rob.be

Ook interessant


Build for Life