Bouwmaterialen

Rockpanel Metals gevelbekleding: Make your Metal vision Rock

Rockpanel Metals gevelbekleding: Make your Metal vision Rock
Een metalen gevel? Kies voor steen. Metaal is sterk, buigzaam en heeft een prachtige glans. Het materiaal bestaat al eeuwenlang. De industriële revolutie ligt dan misschien al ver achter ons, maar de stijl blijft populair. Een metaallook is tijdloos en raakt nooit uit de mode.

Van licht zilver of donker staal tot warm goud of koper; voor een moderne of industriële look is de toevoeging van metaalglans een geweldige keuze.

Rockpanel Metals-gevelbekleding is gemaakt van geperst steenwol van basalt: een natuurlijk, onuitputbaar vulkanisch gesteente. Basalt vormt de basis van alle Rockpanel-producten en zorgt voor de unieke eigenschappen. De producten combineren de voordelen van steen met het verwerkingsge-mak van hout.

Dit biedt ongekende vrijheid in ontwerp en tegelijkertijd kunt u voldoen aan de hoogste vereisten op het gebied van duurzaamheid, brandveiligheid en milieu. De platen zijn robuust, maar ook flexibel: met Rockpanel Metals is buigen, vormen, perforeren en graveren geen probleem. Een rotsvaste oplossing met de prachtige en glanzende eigenschappen van metaal, gecombineerd met alle voordelen van steen.


Ontdek het nieuwe Rockpanel Metals-assortiment, nu met 9 prachtige Elemental-designs en 7 unieke Advanced-designs.


De lijn Elemental Metals bestaat uit de kostbare edelmetaalkleuren goud, zilver en platina. Deze worden aangevuld met andere bekende metaalkleuren, zoals aluminium, staal en koper. Onze Platinum-gevelplaten zijn een geweldige keuze als u op zoek bent naar een chique champagnekleurig ontwerp. Of heeft Gunmetal uw voorkeur? Deze robuuste kleur antraciet geeft alle gevels een krachtige en strakke look.


Onze nieuwe lijn Advanced Metals bevat designs die gevels een onderscheidende look geven. Dankzij onze geavanceerde technologie hebben ze een uitzonderlijke ‘vintage’ uitstraling die decennialang meegaat. Deze rustieke ontwerpen hebben bijzonder veel karakter.
De kleur Verdigris heeft een natuurlijke patina-look, maar dan zonder de invloed van de elementen. Onze Dark Copper geeft uw gevel een unieke ‘retro’ look, die onverslijtbaar is.
Met een prachtige balans tussen de koele tint van zink en de warmte van koper, brengt de kleur Brass elk gebouw tot leven, en ontstaat er een onderscheidende en verfijnde toets. Het assortiment Advanced Metals biedt een moderne esthetische afwerking die elk gebouw complementeert.

Bent u een architect of aannemer en bent u benieuwd hoe Rockpanel Metals bij uw project zou passen? Neem contact met ons op om uw gratis Rockpanel Metals box te ontvangen.
Vraag uw gratis Rockpanel Metals box aan op www.rockpanel.be/rockpanel-metals

Ook interessant