Residentie Casalta is het nieuwe hart van Tervuren

  BE   30 juni 2016 Bron: Bouw & Wonen
Midden in de groene gemeente Tervuren verrijst weldra een nieuw, residentieel project dat ook uw hart sneller zal doen kloppen. Op de plaats van het vroegere ‘Huis Casalta’, het gemeentelijk administratief centrum, in de schaduw van het charmante Hof van Melijn bieden ontwikkelaars Eckelmans en Royalton een evenwichtig geheel van 57 appartementen, commerciële ruimten en een ondergrondse parkeergarage.

Een unieke woonbeleving

De appartementen met één, twee of drie slaapkamers worden een nieuwe, unieke leefwereld voor zowel jonge gezinnen als singles en senioren die groot belang hechten aan woon- en levenskwaliteit.
Op nauwelijks enkele stappen van het dynamische centrum van Tervuren en van het park, en met een vlotte verbinding naar de belangrijkste uitvalswegen, wordt Residentie Casalta een groene oase die ongeëvenaarde levenskwaliteit belooft.

Rustig en toch vlakbij het centrum

Residentie Casalta is het nieuwe hart van TervurenHet architectonisch zeer geslaagde project biedt de toekomstige bewoners het beste van twee werelden: de nabijheid van het centrum en de rust van het Tervuurse groen.
Bovendien zal een nieuw aan te leggen Plein van Melijn een aangenaam ontmoetingspunt worden voor residenten en buurtbewoners.
Het spreekt vanzelf dat deze injectie van woon- en levenskwaliteit aantrekkelijke opportuniteiten biedt voor ondernemers, in de vorm van de commerciële ruimten, gesitueerd midden in hun doelgroep.

Word wakker in een nieuw Tervuren

Residentie Casalta is een ‘inbreidingsproject’. In plaats van groene ruimte prijs te geven voor nieuwe woongelegenheid worden bestaande gebouwen die aan het einde van hun levenscyclus gekomen zijn, vervangen door kwalitatieve nieuwbouw.

De gemeente Tervuren heeft deze keuze gemaakt om in een dynamisch proces haar woonaanbod uit te breiden en mooie, nieuwe opportuniteiten te bieden aan de bewoners die zich willen blijven thuis voelen in hun gemeente.
In het najaar van 2016 starten ontwikkelaars Eckelmans en Royalton met de bouw van Residentie Casalta, een mix van appartementen met één, twee en drie slaapkamers, commerciële ruimten en ondergrondse parking. Het wordt een unieke residentiële site, waar betaalbaar wonen in een rustige omgeving, maar vlak bij het centrum, centraal staat.

Residentie Casalta is het nieuwe hart van Tervuren

Het projectgebied is gelegen op de site van het vroegere administratief centrum van Tervuren ter hoogte van de Brusselsesteenweg 11. Het terrein situeert zich tussen de Brusselsesteenweg, de Broekstraat, de Pootestraat en de Melijndreef.

1 slaapkamer appartement vanaf 179.900 €
2 slaapkamer appartement vanaf 289.900 €
3 slaapkamer penthouse vanaf 399.900 €

Voor meer informatie kijkt u op www.casalta-tervuren.be

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo