Bedrijfsnieuws

Renson en Essevee blijven ook volgend seizoen partners

Hoewel het voetbalseizoen nog maar net voorbij is, zijn de ploegen uit de Jupiler Pro League al druk in de weer om het komende seizoen voor te bereiden. Essevee kondigde al een aantal versterkingen aan. De club bouwt ook verder aan zijn nieuwe stadion en de uitbreiding van de infrastructuur met een trainingscomplex. Renson blijft geloven in Essevee en verlengt zijn partnership met een bijkomend jaar.

“De naam Renson zal ook tijdens het seizoen 2015 - 2016 op de truitjes van de spelers en op de kledij van alle medewerkers van de sportieve staf prijken,” licht Johan Debaere, Communication Officer van Renson, toe. “Renson, dat al jaren trouwe partner van Essevee is, blijft ook prominent aanwezig in het Regenboogstadion en nodigt zijn contacten uit de bouwsector opnieuw uit in de Soccerbox,” vult Cedric Tack, Communication Officer van Essevee. “Net als de laatste jaren hopen wij om samen met Renson ook dit seizoen een aantal leuke acties op touw te zetten. De Company Challenge en de Game Day Experience waren immers een groot succes.”

Voor Renson blijft de sponsoring van sportploegen een belangrijk medium om het grote publiek te bereiken. “Wij merken duidelijk de impact van sportsponsoring op onze naambekendheid. Daarom hebben wij een partnership met het Etixx – Quick-Step Cycling team van Patrick Lefevere en kiezen wij nu ook voor een langere samenwerking met de voetbalclub van ceo Willy Naessens en zijn sterke kapitein Francky Dury,” stelt Johan Debaere. “Uiteraard liggen ook de professionele uitstraling en de sportieve ambitie van SV Zulte Waregem aan de basis van deze verdergezette samenwerking. Essevee denkt net als Renson sterk aan de toekomst met een nieuwe fase in de bouw van het stadion, waarbij onze lamellen naast hun zonwerende functie ook een echte eyecatcher vormen.”

Renson en Essevee blijven ook volgend seizoen partners

Ook interessant


Build for Life