Verbouwen

'Renoveren is Informeren' helpt kandidaat-verbouwers op weg

`Renoveren is Informeren` helpt kandidaat-verbouwers op weg
In juni organiseert NAV, de Vlaamse architectenorganisatie, een aantal gratis infoavonden ‘Renoveren is informeren’. Wie verbouwplannen koestert, verneemt er op één avond alle info voor een geslaagde verbouwing, van de aankoop tot de oplevering van een woning. De sessies vinden plaats op 10 juni in Antwerpen, op 12 juni in Leuven en op 18 juni in Gent. U gaat of denkt aan verbouwen in de nabije toekomst? Dan zijn volgende vragen u wellicht niet vreemd. Waar op letten bij de aankoop van een woning? Kiezen voor een variabele of een vaste rentevoet? Wat is de rol van de notaris? Welke architect moet u kiezen? Kan u energiezuinig renoveren? Van welke premies kan u genieten?

Toekomstige verbouwers zijn dus best vooraf goed geïnformeerd. Daarom organiseert NAV dit jaar de derde editie van ‘Renoveren is Informeren’, een infosessie die op drie locaties herhaald wordt. De avonden mikken op bezoekers van de Vlaamse Renovatiedag wiens honger naar informatie nog niet gestild is, of kandidaat-verbouwers die de Renovatiedag gemist hebben.

Deelnemers krijgen er een chronologische toelichting van het hele renovatieproces. Van alle fases verneemt u de antwoorden, nuttige weetjes en tips voor uw renovatie.

U kunt de infoavond bijwonen op dinsdag 10 juni (KBC Antwerpen), donderdag 12 juni (KBC Leuven) of op woensdag 18 juni (KBC Gent). Deelname aan de infosessie is gratis. Wel moet u zich vooraf online registreren. Iedere aanwezige ontvangt op het einde van de avond een info-verbouwpakket.

Praktisch

Data & Locaties

Di 10 juni 2014 - KBC Antwerpen - Schoenmarkt 35, 2000 Antwerpen
Do 12 juni 2014 - KBC Leuven - Brusselsesteenweg 100, 3000 Leuven
Wo 18 juni 2014 - KBC Gent - Kortrijksesteenweg 1100, 9051 Gent

Programma

18.30u Onthaal
19.00u Begin infoavond
21.00u Afsluitende drink

Kostprijs

Deze infosessie is gratis. Wel moet u zich registreren via de rechter kolom op deze pagina.

Info en inschrijven

www.devlaamserenovatiedag.be/infosessies/

infosessie Renoveren is Informeren

Ook interessant