De Renovatiedag

Renovatiedag: interieurarchitectenbureau in Hasselt

  BE   25 april 2019 Bron: De Renovatiedag
Renovatiedag: interieurarchitectenbureau in Hasselt
In onze reeks over de Renovatiedag laten wij u vandaag de transformatie van een werkplaats tot interieurarchitectenbureau in Hasselt zien. De werkplaats werd zo goed als volledig gestript en vanaf nul terug opgebouwd. Het grondplan is in grote lijnen wel hetzelfde gebleven.

Enkele elementen bleven bewaard om zo de industriŽle look & feel te behouden. Zo werd de bakstenen muur in zijn oorspronkelijke staat gelaten. Deze is nu samen met het plafond de eyecatcher van het kantoor. Ook werd er een groot schuifraam geplaatst om een aangename werkomgeving te creŽren. Niet enkel aan het interieur werd gedacht, ook de gevel werd in een nieuw jasje gestoken. Deze werd voorzien van een houten bekleding, die het verouderde gebouw terug een frisse uitstraling geeft!

Zondagnamiddag 5 mei 2019 organiseren NAV en Ik ga Bouwen & Renoveren De Vlaamse Renovatiedag. Voor u als toekomstige verbouwer de kans om een kijkje te nemen in 90 gerealiseerde renovatieprojecten. Bouw & Wonen laat u elke dag alvast ťťn van de deelnemende projecten zien.

Renovatiejaar: 2018
Halfopen woning

Over de architect
Kriatura interieurarchitectuur (Hasselt)
Interieurarchitect Marie-An Becks

Meer informatie en foto's van dit project vindt u op
de website van de Renovatiedag

Lees ook:


  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Easykit
  • bouwinfo