Renovatiedag: Kangoeroewoning in Deerlijk

  BE   23 april 2019 Bron: De Renovatiedag
Renovatiedag: Kangoeroewoning in Deerlijk
In onze reeks over de Renovatiedag laten wij u vandaag de renovatie van een halfopen woning in Deerlijk zien. De woning was een klassieke halfopen bebouwing. Deze woning moest opgevat worden als een kangoeroewoning.

Het gelijkvloers werd onderscheiden van het 1° en 2 ° verdiep als 2 volwaardige appartementen - woningen. Deze zijn perfect in verbinding met elkaar. Opmerkelijk in deze verbouwing is het vakhouten gebinte op het gelijkvloers - in combinatie met een grote glaspartij met zicht op de tuin, waardoor dit appartement heel ruim aanvoelt. Op de eerste verdieping werden keuken,bad -en slaapkamer voorzien voor het 2° appartement. Dit met uitzicht op een aangenaam terras met groendak. Op zolder huist een leuke living, die heel ruim aanvoelt.

Zondagnamiddag 5 mei 2019 organiseren NAV en Ik ga Bouwen & Renoveren De Vlaamse Renovatiedag. Voor u als toekomstige verbouwer de kans om een kijkje te nemen in 90 gerealiseerde renovatieprojecten. Bouw & Wonen laat u elke dag alvast één van de deelnemende projecten zien.

Renovatiejaar: 2017
Halfopen woning

Over de architect
studio benoit (Deerlijk)
Interieurarchitect Willem Benoit

Meer informatie en foto's van dit project vindt u op
de website van de Renovatiedag

Lees ook:


  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • bouwinfo