Isolatie

Recticel Insulation lanceert nieuwe website

Recticel Insulation lanceert nieuwe website
Recticel Insulation heeft haar website vernieuwd. Op de site vinden betrokkenen uitgebreide informatie over de Recticel isolatieproducten en -oplossingen. De site begeleidt de bezoeker als een isolatiegids tot de juiste oplossing met de nodige installatievideo’s, technische specificaties en cases. Kijk snel op www.recticelinsulation.nl

De nieuwe website van Recticel Insulation biedt veelal een pasklaar antwoord op de isolatievraag. Recticel geeft advies op maat met specifieke isolatieoplossingen voor uw projecten. Gebruiksvriendelijkheid staat centraal dankzij een verbeterde structuur en navigatie. Het is niet 'zo maar' een website: het weerspiegelt hoe Recticel Insulation toegevoegde waarde creëert voor alle mogelijke sectoren. Handige productfilters en -calculators leiden de bezoeker tot de meest geschikte isolatieoplossing. Daarnaast bieden mooie referenties en testimonials inspiratie.

De site maakt gebruik van de nieuwste technologieën om de bezoeker, de bouwprofessionals en zo nodig de particulieren die een beroep doen op een vakman, de best mogelijke ervaring aan te bieden. De nieuwe website betekent een belangrijke stap voor de groei van het merk Recticel Insulation. Neem regelmatig een kijkje op www.recticelinsulation.nl en blijf op de hoogte van alle Recticel productinnovaties en laatste nieuwtjes.

Ook interessant