Vastgoed

Real Estate by Karolien opent vestiging in Sint-Martens-Latem

Real Estate by Karolien opent vestiging in Sint-Martens-Latem
Real Estate by Karolien, de immotak van projectontwikkelaar Karolien Lafaut, opende deze week een nieuw kantoor in Sint-Martens-Latem. Met deze derde vestiging wil de vastgoedmakelaar haar positie in Oost-Vlaanderen versterken.

Real Estate by Karolien is onderdeel van Karolien Lafaut, een projectontwikkelaar uit Tielt. “Binnenkort lanceren we met Karolien Lafaut enkele nieuwbouwprojecten in Oost-Vlaanderen. Door gelijktijdig een nieuw kantoor voor Real Estate by Karolien in Sint-Martens-Latem te openen, versterken we er als groep onze positie”, licht zaakvoerder Karolien Lafaut toe.

Real Estate by Karolien opent vestiging in Sint-Martens-Latem

Uitbreiding naar Sint-Martens-Latem

Het nieuwe kantoor zal geleid worden door Hélène Dobbels, die als sales manager mee aan de wieg stond van de oprichting van Real Estate by Karolien in 2019. “Samen met mijn collega Simon Deboutte willen we onze jarenlange ervaring als vastgoedmakelaar inzetten om vanuit ons nieuw kantoor de ruime regio rond Sint-Martens-Latem te bedienen, en eigenaars te helpen bij een vlotte verkoop en verhuur van hun vastgoed. Dit is een opdracht die steeds complexer wordt en waar onze expertise als vastgoedmakelaar het verschil kan maken”, aldus Hélène Dobbels.

Rol vastgoedmakelaar in uitdagende tijden nog belangrijker

Panden die niet instapklaar of voldoende energiezuinig zijn, worden vandaag minder vlot verkocht dan voorheen. Dat wordt ook door Hélène Dobbels bevestigd: “Momenteel swingen de energie- en materiaalprijzen de pan uit en dat zal in de toekomst wel normaliseren, maar het neemt niet weg dat de koper vóór de energiecrisis terecht al energiebewuster was. Dat pleit dan weer in het voordeel van nieuwbouw, maar het één is niet per sé beter dan het ander. Alles hangt af van de persoonlijke situatie van de klant, en met onze ruime ervaring in zowel nieuwbouw, herverkoop als verhuur kunnen wij onze klant op maat van zijn noden adviseren. In deze uitdagende tijden wordt de expertiserol van de vastgoedmakelaar des te belangrijker en daar willen we ook in Sint-Martens-Latem volop op inzetten.”

Het nieuwe kantoor bevindt zich in de Kortrijksesteenweg 88 en is open van maandag tot vrijdag van 9 tot 12u30 of op afspraak.

Ook interessant