Decoratie

Raamshutters: u ziet ze ook overal

Raamshutters: u ziet ze ook overal
Met raamshutters voor u ramen kunt u haast niet de mist ingaan. Shutters passen namelijk in elk interieur. Bovendien is deze vorm van raamdecoratie enorm trendy, en kunt u deze geheel naar eigen smaak laten aanpassen. Dat maakt ze ook nog eens geschikt voor werkelijk elke ruimte in uw huis. Of u nu op zoek bent naar raambekleding in uw slaapkamer, woonkamer of badkamers: shutters zijn altijd de juiste keuze. Ook het type en de vorm van uw ramen zullen nooit enige uitdaging vormen. Shutters kunnen namelijk precies op maat gemaakt worden. Bezoek voor het ruimste aanbod aanraamshutters Van Eyck Shutters. Op de website vindt u een hoop inspiratie en ideeën op het gebied van de toepasbaarheid van shutters voor de ramen.

Shutters in woonkamer, slaapkamer én badkamer

Shutters zijn niet alleen te gebruiken in elke kamer doordat ze door specialisten als Van Eyck heel eenvoudig op maat gemaakt kunnen worden, maar ook door hun unieke producteigenschappen. De lamellen, zeker in kunststof of aluminium uitvoering, zijn heel makkelijk schoon te houden en daarmee uitstekende raambedekking in badkamer en keuken, naast in ruimtes als de woonkamer en de slaapkamer. Bij Van Eyck vindt u ook nog eens, en dat is wel heel handig, de Endurance Collectie. Deze kunststof shutters zijn speciaal gemaakt voor vochtige ruimtes en temperatuurverschillen. Ideaal voor in de badkamer! En ze zijn ook nog niet eens van “echte” houten shutters te onderscheiden. Stijl in elke badkamer, daar zorgt Van Eyck wel voor.

Meer collecties shutters

Maar Van Eyck heeft meer handige collecties. Dat scheelt u een hoop zoeken, dat is een ding dat zeker is. Zo vindt u onder de Cottage Collectie shutters met een robuuste houtlook. U voelt en ziet de nerven voor een karakteristieke uitstraling. Deze shutters passen heel goed in een landelijk interieur. Houdt u meer van modern? Dan kunt u terecht bij de Special Collectie, waarin u shutters van lindenhout vindt. Volledig glad gelakt lenen deze zich uitstekend voor elk strak en elegant interieur. In de Premium Collectie vindt u houten shutters van massief Paulowniahout, volledig naar wens aan te passen. Multi-inzetbaar! En dat zijn natuurlijk alleen nog maar de houten shutters. Ook op het gebied van kunststof en aluminium shutters valt er genoeg te kiezen bij Van Eyck. Neem eens een kijkje en laat u inspireren. Vrijblijvend een afspraak maken of telefonisch advies inwinnen is snel en eenvoudig.

Ook interessant