Decoratie

Raamfolie trends 2023: jouw ramen in stijl

Raamfolie trends 2023: jouw ramen in stijl
Het aanpakken van de raambekleding in huis is in veel gevallen een van de laatste projecten waar we mee aan de slag gaan. En eigenlijk is dat enorm zonde. Want door de raambekleding meteen goed aan te pakken, zorg je direct voor een mooi geheel. Je geeft de privacy in huis een boost en bent er zeker van dat de raambekleding optimaal tot zijn recht komt. Het toevoegen van raamfolie is in iedere kamer in huis een erg goed idee. Wat de grootste trends zijn voor het interieur, lees je in dit blog.

Folie in een matte uitvoering is nog steeds erg gewild

Een van de meest geliefde keuzes is het toevoegen van statische raamfolie in een matte kleur. Want - laten we eerlijk zijn - deze folie doet het erg goed in iedere ruimte in huis. Zo kun je bijvoorbeeld voor folie met een uitsnede met het huisnummer gaan in de woonkamer. Een raam in de badkamer kan volledig worden beplakt voor maximale privacy. Of je kiest voor een smalle strook, waardoor veel privacy in de woonkamer kan worden gewaarborgd. Al met al is het kopen van de folie dus altijd een erg goed idee.

Ben je al bekend met het aanbrengen van folie op de ramen in een leuke kleur?

Pak je het maar al te graag nét even wat anders aan? In dat geval is het een goed idee om je wat meer te gaan verdiepen in het aanbod aan folies met een kleur. Je kunt hierdoor meteen een kleurrijke twist geven aan de kinderkamer. Of je laat de accentkleuren van het interieur haarfijn terugkomen op dat ene kleine raampje bij de bijkeuken. Ook op het gebied van kleur voor de folie is er enorm veel mogelijk. Breng dus voor jezelf goed in kaart wat voor soort kleur het beste tot zijn recht gaat komen.

Altijd het mooiste resultaat door te kiezen voor een rol folie op maat

Het maakt niet uit welke kamer in huis je het liefste wilt voorzien van raamfolie. De keuze voor maatwerk is altijd een goed idee. De rol folie komt op deze manier perfect tot zijn recht en het aanbrengen ervan verloopt ook nog eens net even wat makkelijker. Redenen genoeg dus om het product online via een specialist te vertellen. Naast dat het maatwerk daar tot de mogelijkheden behoort, investeer je ook nog eens in erg goede kwaliteit. En dat is wel zo belangrijk natuurlijk.