Quick-Step lanceert 100% waterdicht Alpha Vinyl

17 februari 2021 Bron: UPR
Quick-Step lanceert 100% waterdicht Alpha Vinyl
Het vallen van de bladeren nodigt uit om te cocoonen in huis. Het najaar is dan ook het ideale seizoen om je interieur een make-over te geven. Door te kiezen voor een nieuwe vloer geef je je woning meteen een grondige facelift. En het goede nieuws is dat iedereen het kan! Met de lancering van Alpha Vinyl levert Quick-Step een pasklare oplossing voor elke ruimte. En jawel, ook voor natte ruimtes want deze nieuwkomer is 100% waterdicht!

Floor with benefits

Ben je niet echt een handige klusser? Geen nood. De installatie van een Alpha Vinyl-vloer is kinderspel. Gewoon klikken en klaar. Alpha Vinyl kan bovendien op elk oppervlak, zowel effen als oneffen, geïnstalleerd worden. Zo zorgen wij ervoor dat je in de meeste gevallen geen tijd hoeft te verspillen aan het uitbreken van tegels of het egaliseren van oneffenheden.

Quick-Step lanceert 100% waterdicht Alpha Vinyl
Het enige waar jij je zorgen over moet maken, is welke kamer je een nieuwe look wilt geven. En het goede nieuws is dat Alpha Vinyl, als enige vinylvloer in de markt, niet enkel waterbestendig maar ook niet-waterdoorlatend is. Zo kan er geen water door de voegen sijpelen en krijgt vocht of schimmel geen kans. Dankzij het waterdichte kliksysteem en de waterafstotende coating in de voeg is Alpha Vinyl uiterst geschikt voor ‘natte’ zones zoals de badkamer en de keuken. Het is bovendien de ideale vloer voor ruimtes die intens gebruikt worden. De vloer is niet alleen akoestisch dempend, maar laat ook toe dat er al eens iets op de grond mag vallen. Zelfs zware voorwerpen laten geen sporen na terwijl de uiterst resistente toplaag krasbestendig en gemakkelijk te onderhouden is. Zo kan jij zorgeloos genieten van een vloer die zacht voelt en toch tegen een stootje kan.

It's vinyl but not as you know it

Nostalgische zielen associëren vinyl misschien nog met vintage formica-interieurs uit de seventies, maar het R&D-team van Quick-Step blijft niet hangen in het verleden. Integendeel. Met het Uniclic-systeem zorgden ze eerder al voor een revolutie in de geschiedenis van vinyl. Vandaag gaan ze nog een stapje verder met de lancering van een collectie die alle bestaande clichés doorbreekt. Met de natuur als inspiratiebron bedacht het R&D team van Quick-Step een techniek om de kleur van de decors te laten doorlopen in de voegen waardoor de vloer er nog realistischer uitziet. Bovendien zorgt de extra matte toplaag voor een authentieke look.

Quick-Step lanceert 100% waterdicht Alpha Vinyl

Een trendy vloer voor elk interieur

Onze designers lieten zich niet alleen inspireren door de natuur maar ook door de internationale lifestyle trends.

Onder het credo ‘less is more’ ontwikkelden ze serene neutrale decors met een brede waaier aan kleurschakeringen. Van warme aardetinten tot bleek getint premium hout. Kies in functie van jouw smaak en combineer met vrolijke kleuren om een speelse toets aan je interieur te geven. Ben je eerder een liefhebber van minimalistisch design en wil je het nog wat strakker? Dan kan de cleane look van beton, marmer of leisteen je misschien wel bekoren. Over smaak valt niet te twisten, maar Alpha Vinyl is onbetwistbaar een vloer die zich overal thuis voelt.

Quick-Step lanceert 100% waterdicht Alpha Vinyl

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo