Decoratie

Pvc-jaloezieën, geschikt voor badkamer en keuken

Pvc-jaloezieën, geschikt voor badkamer en keuken
Pvc-jaloezieën bestelt u best bij een topleverancier die snel levert en bovendien op maat werkt. In het uitgebreide aanbod zijn er tegenwoordig jaloezieën die nauwelijks van hout te onderscheiden zijn. Alle kleuropties zijn mooie natuurtinten en ze zijn bijna allemaal ook mét nerf verkrijgbaar. Hiermee creëert u een echte hout-look en geeft u de pvc-jaloezie een natuurlijke uitstraling. Zo kiest u de kleur die het beste past bij uw interieur.

De pvc jaloezieën 50mm zijn uitermate geschikt voor vochtige ruimtes, en zijn daarmee ideaal voor uw badkamer of keuken. Uw pvc-jaloezieën op maat zijn uitgerust met ladderkoord, dat dezelfde kleur heeft als de pvc lat. De bedieningskoorden zijn gesplitst en hangen bij pvc-jaloezieën zowel links als rechts. Bestel deze sfeervolle jaloezieën in onze webshop en laat u verrassen door de snelle levertijden!

Ladderband

Het is ook mogelijk om pvc-jaloezieën met ladderband te bestellen. Aanbieders geven u hieromtrent professionele informatie. En desgewenst kan u zelfs online uw bestelling plaatsen en op voorhand de prijs berekenen.

Inmeetafspraak

Laten inmeten kan tegenwoordig ook als u het inmeten van uw raamdecoratie toch lastig vindt. Dat is voor een kwaliteitsvolle aanbieder doorgaans geen probleem. U kunt dan ook gebruik maken van de meetservice.

Vraag advies op maat bij u thuis

Echte adviseurs nemen ook kleurstalen en kleine samples van producten mee zodat u deze rustig kunt bekijken in uw eigen omgeving. Het zijn deze details die de echte leverancier kenmerkt. Er is de zorg voor het product en de aandacht voor de klant.

Ook interessant