Pvc-jaloezieŽn, geschikt voor badkamer en keuken

15 juni 2018 Bron: Bouw & Wonen
Pvc-jaloezieŽn, geschikt voor badkamer en keuken
Pvc-jaloezieŽn bestelt u best bij een topleverancier die snel levert en bovendien op maat werkt. In het uitgebreide aanbod zijn er tegenwoordig jaloezieŽn die nauwelijks van hout te onderscheiden zijn. Alle kleuropties zijn mooie natuurtinten en ze zijn bijna allemaal ook mťt nerf verkrijgbaar. Hiermee creŽert u een echte hout-look en geeft u de pvc-jaloezie een natuurlijke uitstraling. Zo kiest u de kleur die het beste past bij uw interieur.

De pvc jaloezieŽn 50mm zijn uitermate geschikt voor vochtige ruimtes, en zijn daarmee ideaal voor uw badkamer of keuken. Uw pvc-jaloezieŽn op maat zijn uitgerust met ladderkoord, dat dezelfde kleur heeft als de pvc lat. De bedieningskoorden zijn gesplitst en hangen bij pvc-jaloezieŽn zowel links als rechts. Bestel deze sfeervolle jaloezieŽn in onze webshop en laat u verrassen door de snelle levertijden!

Ladderband

Het is ook mogelijk om pvc-jaloezieŽn met ladderband te bestellen. Aanbieders geven u hieromtrent professionele informatie. En desgewenst kan u zelfs online uw bestelling plaatsen en op voorhand de prijs berekenen.

Inmeetafspraak

Laten inmeten kan tegenwoordig ook als u het inmeten van uw raamdecoratie toch lastig vindt. Dat is voor een kwaliteitsvolle aanbieder doorgaans geen probleem. U kunt dan ook gebruik maken van de meetservice.

Vraag advies op maat bij u thuis

Echte adviseurs nemen ook kleurstalen en kleine samples van producten mee zodat u deze rustig kunt bekijken in uw eigen omgeving. Het zijn deze details die de echte leverancier kenmerkt. Er is de zorg voor het product en de aandacht voor de klant.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo