Nieuwbouw

Protector®: dé anti-aging-innovatie voor betondakpannen

Monier lanceert op Batibouw 2012 een unieke en superieure coating voor betondakpannen: Protector®. Deze coatingtechniek verlengt de esthetische levensduur van betondakpannen aanzienlijk. Protector wordt voor het eerst toegepast op de Teewenpan. Samen met kleidakpannen zoals Signy, Oude Holle, OVH 206 Bruegel en VHVariabel Breitner bewijst MONIER hoe schoonheid en duurzaamheid dankzij permanente innovatie en doorgedreven kwaliteitscontroles perfect kunnen samengaan.

De coatinglaag Protector® bevat een biocide (ACTICIDE® MKB 3 ) die dakpannen beschermt tegen algen, mos en zwammen. Die zorgt ervoor dat uw dak op een milieuvriendelijke manier beschermd wordt tegen verwering, zijn kleur behoudt en algen, mos of schimmels geen kans krijgen. Bovendien verhoogt het de oppervlakteweerstand tegen vuil en maakt het de tegel minder kwetsbaar voor schade door bijvoorbeeld transport. Dit zorgt voor een grote uniforme kwaliteit.

Naast deze functionele troeven, kent de Protector®-afwerking ook een duidelijk esthetische meerwaarde. De coating geeft de dakpan een lichte glansgraad en in combinatie met het asymmetrisch profiel en de dubbele zijsluiting van de TEEWEN-dakpan krijgt elk dak de uitstraling die het verdient.



MONIER past de unieke Protector®-technologie, voor het eerst toe op de Teewenpan, hét paradepaardje onder de betondakpannen van MONIER.