Professionele wespenbestrijding bij wespenoverlast

26 mei 2021 Bron: Bouw & Wonen
Professionele wespenbestrijding bij wespenoverlast
Wanneer je kampt met wespenoverlast is een snelle bestrijding gewenst. De wespen kunnen namelijk veel overlast veroorzaken. Schakel daarom altijd een professionele wespenbestrijder in als je wespenoverlast ervaart. Voor het verwijderen van een wespennest zijn kennis, ervaring en goede materialen vereist. Probeer daarom nooit zelf het nest te verwijderen. Maar laat deze klus altijd over aan de vakman. Zo voorkom je onnodig onveilige situaties en daarnaast ben je verzekerd van een effectieve bestrijding.

Wespennest in je tuin bestrijden

Als de zomer in ons land aanbreekt, gaat iedereen massaal naar buiten. Beschik je over een fijne tuin? Dan is het plezierig om hier op zomerse dagen van het lekkere weer te kunnen genieten. Is jouw tuin inderdaad een plek waar je graag tijd doorbrengt? Maar wordt jou dit onmogelijk gemaakt door de grote hoeveelheid wespen? Dan is het tijd voor een effectieve bestrijding van deze beestjes. Wespen maken een belangrijk onderdeel uit van de ecologische kringloop op aarde. Het zomaar bestrijden van deze insecten is dus niet de bedoeling. Maar wanneer de wespen jouw wooncomfort verstoren, is een bestrijding gerechtvaardigd. Schakel in dit geval een wespenbestrijder van wespendienst.be in. Met de hulp van deze vakman kun jij snel weer ongestoord in jouw tuin genieten.

Wespenoverlast bij ondernemers

Niet alleen in of rondom jouw woning kan het bestrijden van wespen noodzakelijk zijn. Ook bij ondernemers kunnen de wespen voor veel overlast zorgen. Ben jij bijvoorbeeld de eigenaar van een restaurant? Dan ben je waarschijnlijk blij als in de zomermaanden de terrassen weer kunnen worden geopend. Horecaondernemers draaien doorgaans namelijk een goede omzet in de zomer dankzij de terrasjes. Helaas kan wespenoverlast deze gunstige omzet flink verstoren. Klanten willen immers ongestoord een zomers drankje op het terras kunnen nuttigen. Kamp jij als ondernemer met wespenoverlast? Laat de wespen dan snel en vakkundig bestrijden en voorkom dat de wespen jouw omzet gaan bepalen.

Verklein zo de kans op wespenoverlast

Zowel particulieren als ondernemers zitten dus niet te wachten op een wespennest. De aanwezigheid van een wespennest gaat namelijk gepaard met wespenoverlast. De rondvliegende wespen doen zich graag tegoed aan al het lekkers dat ze tegenkomen. Probeer je een wesp van jouw voedsel te verjagen? Dan is de kans groot dat je hier een gemene wespensteek voor terug krijgt. Kortom, je wilt liever niet met wespenoverlast te maken krijgen. Gelukkig kun je de kans op wespenoverlast verkleinen. Ga vroeg in het seizoen op zoek naar wespennesten en dood de koningin. Met het toepassen van deze preventiemaatregelen verklein je de kans op wespenoverlast in de zomer.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo