Isolatie

Powerwall voorgesteld tijdens Building Holland

Op de beurs Building Holland stelt Recticel Insulation haar nieuwste isolatie voor buitengevels Powerwall® voor. Powerwall® isolatie maakt deel uit van het Isofinish® concept voor buitengevelisolatie én gevelvernieuwing. Daarnaast kunt u ook kennismaken met de Massief Passief bouwvisie. Op de Recticel stand (stand 11.815) neemt u bovendien de gloednieuwe gratis informatiekrant 'Inside Information' meteen mee.

Isofinish® concept voor buitengevelisolatie én gevelvernieuwing

De isolatie van bestaande woningen is in veel gevallen onvoldoende ten opzichte van de huidige normen. Na-isoleren levert daarom veel voordeel op: een hogere Rc-waarde betekent een lagere energierekening. Dit kan nu voordeling met Isofinish®.

Isofinish® is een compleet en innovatief concept voor buitengevelisolatie én -verfraaiing. Isofinish® bestaat uit een lichtgewicht geventileerde, geïsoleerde voorzetgevel en is ontwikkeld door vier sterke merken uit de bouw, waaronder Recticel Insulation. Met de ultradunne Powerwall® isolatieplaten van Recticel Insulation in combinatie met regelbare gevelschroeven creëert u een hoogwaardige en doorlopende isolatieschil. Voor de afwerking kunt u kiezen uit bijvoorbeeld kunststof gevelplaten, sidings of leien. Volop mogelijkheden dus om een bestaande gevel meteen een compleet nieuwe uitstraling te geven.

Isofinish® is snel en eenvoudig te monteren aan de buitenzijde van de woning. Geen overlast voor bewoners dus. Het systeem is duurzaam en bestand tegen alle weersomstandigheden.

Massief Passief
De Massief Passief bouwvisie combineert de ecologische en economische voordelen van een passiefhuis met het comfort en de duurzaamheid van een woning met traditionele spouwconstructie en harde polyurethaan isolatieplaten. Deze revolutionaire bouwvisie van Recticel Insulation staat garant voor extreem goede energieprestaties én totale vrijheid in materiaalkeuze en esthetiek. Zo kunt u een passiefhuis ontwikkelen met traditionele (bak)stenen binnen- of buitenmuren en spouw. Dit is mogelijk dankzij het zeer hoge isolerend vermogen van de hoogwaardige Recticel® polyurethaan isolatieplaten. Waardoor een uitstekende isolatie mogelijk wordt zonder extreem dikke muren.

Haal uw gratis krant 'Inside Information' af bij Recticel Insulation op stand 11.815
en kom zo alles te weten over onze hoogwaardige isolatieoplossingen.

Tijdens de beurs ontvangt u uitgebreide info over Powerwall®, isolatie voor buitengevels, en de Massief Passief bouwvisie.

Building Holland vindt plaats in RAI Amsterdam van 17 tot 19 april 2012.

Ook interessant