Keukens

Plintstofzuiger is onzichtbare kruimeldief

Plintstofzuiger is onzichtbare kruimeldief
Op het eerste gezicht is hij helemaal niet te zien. Hij gaat schuil net boven de vloer, integreert onopvallend in het totaalbeeld van de keuken. En toch is hij meteen klaar voor gebruik als bij het ontbijt kruimels naar beneden zijn gevallen. Of als bij het snijden kleine stukjes van het werkblad vallen. Deze onzichtbare keukenhulp is praktisch in gebruik en neemt nauwelijks ruimte in beslag.

Plintstofzuiger

De plintstofzuiger is een perfect compromis tussen klassieke stofzuiger en centrale stofafzuiging. Hij heeft zoveel power als een afzuiginstallatie en neemt toch bijna geen ruimte in beslag. Hij past perfect in de plint van iedere Poggenpohl keuken, is eenvoudig te monteren en kan zelfs achteraf worden geplaatst. Hij zuigt op twee manieren.

Met behulp van de meegeleverde afstandsbediening wordt de klep van de plintstofzuiger geopend. Resten van muesli, stof en andere kruimels worden voor de klep geveegd en daar met kracht opgezogen en in een gemakkelijk te vervangen zak opgevangen.

Plintstofzuiger is onzichtbare kruimeldief

Bovendien kan ook zeer eenvoudig een mondstuk met slang worden aangesloten op de plintstofzuiger. Zodat ook op het werkblad of op stoelen en in laden of uittrekelementen snel en efficiënt kan worden gezogen.

De tijden zijn dus voorbij dat ook voor kleine kruimeltjes de zware stofzuiger uit de kelder of bijkeuken moet worden gehaald. Met de nieuwe plintstofzuiger wordt het schoonmaken veel eenvoudiger.