Keukens

Haal meer uit je kleine keuken

Haal meer uit je kleine keuken
BLANCO AXIA III 5 S
We kiezen steeds vaker voor een compacte woning of appartement. En dus wordt ook de werkruimte in onze keukens kleiner. Daarom is het belangrijk om de ruimte die we hebben optimaal te benutten. En daar kan Blanco mee helpen. Want de juiste keukenaccessoires maken het je veel gemakkelijker om te koken, af te wassen … Kortom, het zijn kitchen hacks die je heel wat geklungel en gevloek kunnen besparen.

Slimme spoelbakaccessoires

Heb je een enkele spoelbak? Dan zijn deze keukenaccessoires slim en handig. Door ze te gebruiken, haal je zoveel meer uit je spoelbak en creëer je in een-twee-drie extra werkruimte.

Hoekvormig inzetbakje

Wat dacht je van een hoekvormig inzetbakje? Dit exemplaar zet je in je spoelbak en geeft je zo extra ruimte. Handig om bijvoorbeeld fruit en groentjes in te plaatsen wanneer je ze hebt afgespoeld. Daarnaast kan je het inzetbakje ook perfect gebruiken om sponzen of afwasborstels te bewaren. Zo laat je die niet rondslingeren in je keuken. Bovendien kan je het inzetbakje makkelijk verplaatsen van de ene naar de andere hoek.

Blanco: Haal meer uit je kleine keuken
Prijs: 54 euro exclusief btw

Top-rails

De top-rails plaats je over de rand van je spoelbak. Zo vormen ze een brug zodat je op twee niveaus kan werken. Handig om bijvoorbeeld een vergiet op te plaatsen wanneer je fruit of groentjes wil wassen of pasta wil afgieten. Of om een kookpot te vullen met water wanneer je spoelbak nog vol water of afwas staat. Bovendien kunnen de top-rails ook op elkaar geplaatst worden. Zo kan je er bijvoorbeeld ook je sponsjes of vaatdoeken in kwijt.

Blanco: Haal meer uit je kleine keuken
Prijs: 116 euro exclusief btw

Spoelbakrooster

Ook het spoelbakrooster is handig wanneer je een enkele spoelbak hebt. Hiermee creëer je een extra niveau dat je kan gebruiken om je vaat te laten afdruipen, ingrediënten af te wassen … Je vergroot met dit accessoire de veelzijdigheid van je spoelbak zonder extra plaats in te nemen. Bovendien kan je het spoelbakrooster ook gebruiken als onderlegger op je werkblad. Gemaakt uit kwaliteitsvol roestvrij staal is het namelijk perfect om potten en pannen op te zetten. Multifunctioneel dus!

Blanco: Haal meer uit je kleine keuken
Prijs: 117 euro exclusief btw

Strakke spoelbak

Niet alleen met de keukenaccessoires, maar ook met een handige spoelbak kan je de werkruimte in je keuken praktischer maken. Zo is de BLANCO AXIA III 5 S een goede keuze. Met de strakke lijnen en dunne, vlakke boord zit je qua design alvast goed. En deze spoelbak ziet er niet alleen mooi uit, hij is ook zeer praktisch! Koken en afwassen wordt veel makkelijker omdat je het volume optimaal kan benutten. Zo is er het multifunctionele inzetbakje dat je gemakkelijk in de hoofdbak kan plaatsen om bijvoorbeeld eten te bereiden. Of wat dacht je van de op maat gemaakte snijplank?
Prijs: vanaf 630 euro exclusief btw

Ook interessant