Thomas lanceert stofzuiger voor actieve senior

11 juli 2016 Bron: newsengine
Thomas, een Duits bedrijf dat stofzuigers op basis van waterfiltering op de markt breng, lanceert nu een stofzuiger gericht op senioren. Thomas speelt hierbij in op de vergrijzing van de bevolking en de bijhorende noden die daarbij komen kijken. Vandaag de dag is één derde van de wereldbevolking ouder dan 55 jaar. Thomas richt zijn pijlen nu op deze belangrijke bevolkingsgroep door een stofzuiger te ontwikkelen met de noden van deze 50-plussers in het achterhoofd.

XL Afstandsbediening

De Thomas Crooser Silver Lite heeft verschillende handige hulpmiddeltjes die het stofzuigen voor deze doelgroep makkelijker en aangenamer maakt. Zo is de stofzuiger vrij klein (42cm x 23 cm), erg licht (4,7kg) en heel stil (71dB). Dat maakt het toestel makkelijk hanteerbaar tijdens iedere schoonmaakbeurt. Het beschikt ook over een afstandsbediening die geïntegreerd is in de slang van de stofzuiger en waarvan de knoppen extra groot zijn. Op die manier kunnen de senioren, zonder dat ze voorover hoeven te buigen, de zuigkracht aanpassen en het toestel aan of uit zetten.
De 13 meter lange snoer zorgt er dan weer voor dat je de draad niet voortdurend hoeft te veranderen van stopcontact om het ganse huis door te kunnen komen.

Energieklasse A

De Crooser Silver Lite is uitgerust met een Blue CleenAir HEPA 13 filter, waardoor het toestel fijn stof, bacteriën en allergenen uit de lucht kan filteren, een belangrijk pluspunt voor allergielijders. Daarenboven heeft het een vermogen van slechts 650 watt. Daardoor kreeg de Crooser Silver Lite het label van Energieklasse A toegewezen.

Thomas lanceert stofzuiger voor actieve senior

De Thomas Silver Crooser Lite is verkrijgbaar bij Media Markt voor 229,95 euro.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo