Philip Goris nieuwe CFO van Matexi

  BE   17 november 2017 Bron: Matexi
Philip Goris nieuwe CFO van Matexi
Philip Goris
Philip Goris is aangetreden als Chief Financial Officier (CFO) van Matexi. Met de komst van Goris geeft de buurontwikkelaar verder richting aan zijn professionele ambities. Hij zal in zijn rol als CFO dicht bij de vastgoedactiviteiten staan om de duurzame groei van Matexi van de afgelopen jaren te bestendigen.
Gaëtan Hannecart is erg tevreden met de aanstelling van Philip Goris: “Philip verwierf uitgebreide strategische en operationele financiële ervaring in een internationaal kader bij vooraanstaande ondernemingen. Daarmee beschikt hij over de nodige competenties om Matexi te ondersteunen bij de verdere professionalisering en beoogde groei. Ik kijk er naar uit om met hem samen te werken.”

Ambitieus groeibedrijf

“Matexi is voor mij een winnend team. Het is de marktleider en blijft tegelijkertijd een ambitieus bedrijf dat dicht bij de markt staat en het aandurft om zichzelf heruit te vinden. Zo is Matexi al decennia een voorloper op het vlak van binnenstedelijke herontwikkeling. Ik kijk ernaar uit de middelen aan te reiken om onze doelstellingen van duurzame groei en rentabiliteit te kunnen realiseren,” zegt Philip Goris.

Philip Goris studeerde rechten en fiscaliteit in Namen en Leuven en ging vervolgens aan de slag bij Arthur Andersen (Brussel), het International Bureau for Fiscal Documentation (Amsterdam) en ExxonMobil (Brussel). Begin 2001 vervoegde hij Interbrew in Breda, waarna hij posities opnam met groeiende verantwoordelijkheid binnen de finance en IT-departementen in binnen en buitenland. Vóór Matexi was hij aan de slag als Special Project Director bij de SABMiller integratie.

Executief comité

Het executief comité bestaat nu uit: Dirk Blendeman (CPPO), Philip Goris (CFO), Rik Missault (COO), Ivan Van de Maele (Secretaris-Generaal) en Gaëtan Hannecart (CEO).

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Hypotheek.be
  • Loxone
  • bouwinfo